Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     

Συγκριτική μελέτη αποδόσεων έργων 2017- 2018

 

Μετρήσαμε για ακόμη μια χρονιά τις αποδόσεις Φωτοβολταϊκών  πάρκων στην Ελλάδα που διαθέτουν μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα ηλιακής Ιχνηλάτησης DEGER, για το έτος που μας πέρασε συγκρινόμενα με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. 

Οι DEGER trackers απέδωσαν για άλλη μια χρονιά αρκετά περισσότερο από τις σταθερές βάσεις Φωτοβολταϊκών. Διαπιστώσαμε για ακόμα μια χρονιά μεγαλύτερες αποδόσεις από έως και 30% (μονοαξονικοί Ιχνηλάτες), μέχρι και 45% περισσότερο (όσον αφορά τους διαξονικούς).

Στεκόμαστε ειδικότερα στις πρώτες σημαντικές μετρήσεις από τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-PF-DR, που ελήφθησαν απο αναβάθμιση στον Ριζόμυλο Μαγνήσιας και από το νέο Φωτοβολταϊκό πάρκο 500 kW στις εγκατάστασεις της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ . Τα πρώτα δείγματα μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μια ανάλογη,  και πιθανότατα ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ας ελπίσουμε ότι το 2019 θα είναι στο σύνολό του πιο ηλιόλουστο από το φτωχό σε ηλιοφάνεια 2018, προσφέροντας μεγαλύτερες αποδόσεις προς όλους!

Κατεβάστε και δείτε τις αποδόσεις μονοαξονικών και διαξονικών πάρκων στην Ελληνική επικράτεια, ειδικότερα για τον Ριζόμυλο Μαγνησίας  και μια πρώτη ενημέρωση για τη νέα εγκατάσταση με Ιχνηλάτες DEGER S100 στην ΕΒΟΛ:  

PDF icon Download Rizomylos production yield data 2017-2018.pdf (313.04 KB)

 


 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

NEO ΠΡΟΪΟΝ : Ο DEGER S100-PF-SR φέρνει το τέλος των σταθερών ΦΒ βάσεων

 

O νέος μονοαξονικός Ιχνηλάτης της DEGER S100-PF-SR αποτελεί μια νέα πιο αναβαθμισμένη και επιτυχημένη έκδοση του δημοφιλή και ιδιαίτερα αποδοτικού DEGER S100S-PF-DR .Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελείται από μια μονή παράλληλη σειρά Φωτοβολταϊκων πάνελ σε αντίθεση με τον διπλής σειράς ΦΒ πάνελ, μονοαξονικό Ιχνηλάτη DEGER S100-PF-DR.

 

 

 

•   Kατάλληλο για μια μονή σειρά έως 64 πάνελ   (είτε 60cell  διαστάσεων 16xx Χ 9xx mm είτε 72cell  διαστάσεων 19xx X 99x mm) συνολικής  επιφάνειας έως και  125 m2
 
•   Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα  ανέμου έως και 120 χλμ/ ώρα
 
 
 
 .

 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα του προϊόντος.