Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     Νότια Αφρική : H DEGER κατασκεύασε Φωτοβολταϊκό πάρκο σε φάρμα      

H αξιολόγηση από τους πελάτες-εγκαταστάτες μας και η προσπάθεια μας για διαρκή βελτίωση

 

Όλοι εμείς οι άνθρωποι που απαρτίζουμε τη DEGERHellas θεωρούμε πολύ σημαντική την άποψη όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βάσει αυτής της λογικής σας ενημερώνουμε ότι έχουμε σύνταξει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο - οδηγό  (πατήστε στον σύνδεσμο ή στην άνω φωτο για να το συμπληρώσετε), το οποίο συμπληρώνεται με ορίζοντα διετίας εναρμονισμένο με την εγγύηση του εξοπλισμού που σας παρέχουμε. Η διαδικασία αυτή μας βοηθάει να συλλέξουμε τις απόψεις και γνώμες σχετικά με τις εγκατάστασεις σας που χρησιμοποιούν εξοπλισμό της DEGER. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα το ερωτηματολόγιο μην διστάσετε να καταθέσετε τη γνώμη σας, η οποία είναι πάντα σεβαστή σε όλες τις εκφάνσεις της.

 

  Ο στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση στην  εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.  προμήθειας του ιδανικού τεχνολογικού εξοπλισμού που θα μεγιστοποιήσει την απόδοση της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

 

Στο προηγούμενο ερωτηματολόγιο (Iανουάριος 2013 - Αύγουστος 2015) τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά με τη πλειοψηφία όσων  εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της DEGER και τη τεχνική υποστήριξη της DEGERHellas, για μεγιστοποίηση  της απόδοσης των Φωτοβολταϊκών τους εγκαταστάσεων, να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έλαβαν. Το ερωτηματολόγιο συμπλήρωσαν 58 εταιρίες - εγκαταστάτες ΦΒ πάρκων και 7 ιδιοκτήτες μεγάλων εγκαταστάσεων. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι περίπου 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα σύστηματα της DEGER διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ περίπου 70% χαρακτήρισαν εξαιρετική ή πολύ καλή τη ποιότητα των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

 

Η διαδικασία επιλογής, αγοράς και αποστολής των ανταλλακτικών επαινέθηκε για τη ταχύτητά της από το 80% όσων απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, ενώ η πλειοψηφία 85-90% δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη ταχύτητα και τη ποιότητα της τεχνική εξυπηρέτησης που έλαβαν από εμάς.

 

Στον αντίποδα, με όλο το θάρρος και την ειλικρίνεια  που μας διακρίνει σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι, σε μικρό ποσοστό, παραπονέθηκαν για τις τιμές των ανταλλακτικών.  Οφείλουμε να απαντήσουμε ότι οι τιμές τους συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το κόστος κατασκευής τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η οποία δικαιολογεί και αντισταθμίζει την  για ορισμένους υψηλή διατίμηση. Eπιπροσθέτως, πρέπει να τονίσουμε ότι οι υποπρομηθευτές, ειδικότερα αυτοί που κατασκευάζουν τους ΜLD αισθητήρες, τα σχετικά ηλεκτρονικά οδήγησης και τα μοτέρ βρίσκονται στην Ευρώπη και όχι στην "Ανατολή".

 

 

 

 

 

 (γραφήματα από ερωτηματολόγιο Ιανουαρίου 2013 - Αυγούστου 2015)

 

ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2018 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ