Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     

Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας

συμφωνία DEGER-KAVITSU

Μια σημαντική συμφωνία υπογράφηκε προ ολίγων ημέρων μεταξύ της DEGER και της κατασκευαστικής εταιρίας Ινδικών συμφερόντων KAVITSU ROBOTRONIX. Τα στελέχη των δύο εταιριών, ανάμεσα τους και ο CEO της DEGER Γερμανίας Hünkar Korkmaz, συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια κοινοπραξία, η οποία θα κατασκευάζει μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης αποκλειστικά για την Ινδική και την Ασιατική αγορά.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο "τάιμινγκ" για αυτή τη συμφωνία, μιας και η Ινδική κυβέρνηση στοχεύει σε ενεργειακή παραγωγή από Φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 250 GW, έως το 2022 . Ο μακροπρόθεσμος ενεργειακός στόχος της Ινδίας, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, είναι να καλύπτει το 50% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ, έως το 2030.

Όπως γίνεται  εύκολα αντιληπτό, η διείσδυση της DEGER σ' αυτές τις τόσο σημαντικές σε μέγεθος αγορές, της δίνουν  μεγάλες δυνατότητες σημαντικής ανάπτυξης και προδιαγράφουν το μέλλον της εταιρίας ως ιδιαιτέρως "ευοίωνο" . Η νέα κοινοπραξία με τη συμμετοχή της DEGER αναμένεται να αποσπάσει σημαντικό ενεργειακό μερίδιο στην Ινδική αγορά.

Η εμπορική αυτή συμφωνία, σχεδιάστηκε και επιτεύχθηκε με τη καθοριστική συμβολή της  πολυεθνικής  και συμβουλευτικής στον τομέα των επενδύσεων, εταιρίας Crescendo Worldwide.