Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     Νότια Αφρική : H DEGER κατασκεύασε Φωτοβολταϊκό πάρκο σε φάρμα      

You are here

Οι καινοτομίες της σειράς διαξονικών συστημάτων D

d series photo

Η DEGER καινοτομεί για ακόμη μια φορά κυκλοφορώντας τη νέα της σειρά διαξονικών συστημάτων D, στην οποία περιλαμβάνονται πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι ιχνηλάτες D60H, D80 και D100  μπορούν πλέον να  μεταφερθούν και να εγκατασταθούν αρκετά πιο εύκολα , όπως επίσης και να λειτουργήσουν με ακόμα ισχυρότερη αξιοπιστία, διαθέτοντας πλέον μεγαλύτερο κύκλο ζωής. Σημεία κλειδιά στα νέα προϊόντα είναι η βελτίωση στη ποιότητα κατασκευής τους και η αύξηση της συνολικής  απόδοσης που μπορούν να επιτύχουν. Όλα αυτά γίνονται χωρίς να αλλάξουν , σε σχέση με τα αντικαθιστώμενα μοντέλα , τα όρια στην επιφάνεια πάνελ που μπορούν να δεχτούν και στην ανθεκτικότητα στη θεμελιώδη ταχύτητα ανέμου.

 

 

Ας δούμε όμως μία προς μία τις καινοτομίες της νέας σειράς D και γιατί υπερτερεί σε σχέση με τα συστήματα της προηγούμενης γενιάς :

   Βελτιωμένη κατασκευή  η οποία περιλαμβάνει τα εξής : Aνασυρόμενο μηχανισμό ανυψώσεως σε προκαθορισμένη θέση, με δυνατότητα ανυψώσεως των πάνελ από 10 έως 90 μοίρες. Το μεγαλύτερο εύρος στις γωνίες ανυψώσεως συντελεί στην αύξηση της απόδοσης ιδιαίτερα κατά την Ανατολή και τη Δύση του ηλίου. Η νέα περιστρεφόμενη κεφαλή και το gearbox είναι βελτιστοποιημένα. Οι καλωδιώσεις τους είναι προεγκατεστημένες από το εργοστάσιο κάτι που συντελεί στην αποφυγή τυχόν λαθών και στην εξοικονόμηση επιπλέον κόστους και χρόνου κατά την εγκατάσταση.

 περιστρεφόμενη κεφαλή DEGER

Ειδικότερα, η περιστρεφόμενη κεφαλή έχει επανασχεδιαστεί εργονομικά και μηχανικά στοχεύοντας στη μεγαλύτερη δυνατόν εξοικονόμηση πόρων του συστήματος, ενώ παράλληλα αυξάνει κατά ένα σημαντικό ποσοστό τη διάρκεια ζωής του. Το σύστημα ελέγχου και τα μηχανικά μέρη είναι προσυναρμολογημένα, επομένως δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος και προσπάθεια κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Η DEGER έχει συμπεριλάβει  βιδωτές υποδοχές για όλους τους τύπους καλωδίων επικοινωνίας , inverter και αισθητήρων ανέμου και χιονιού προσαρμοσμένες στη περιστρεφόμενη κεφαλή.

 Το νέο μηχανικό έμβολο  δεν περιέχει ελαστικό κάλυμμα (bellow) με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σε υψηλές  ανεμοπιέσεις οριζοντιώνεται και πλέον παραμένει κλειστό , διαφοροποιώντας το από το πιο ευάλωτο ανοιχτό έμβολο των προηγούμενων εκδόσεων. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η εισχώρηση ανεπιθύμητου όγκου νερού ή οποιασδήποτε "βρωμιάς" έχοντας ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση του κύκλου ζωής του.

ΈΜΒΟΛΟ ΣΕΙΡΑ D

 

 Εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση στο επιλεγμένο σημείο. Τα μεταλλικά μέρη της εγκατάστασης είναι αποσυναρμολογημένα , κάτι που καθιστά πολύ πιο εύκολη τη μεταφορά τους, ενώ πλέον συναρμολογούνται στο σημείο εγκατάστασης με πιο εύκολο τρόπο και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. O συνδυασμός των νέων Προφίλ Αλουμινίου και των εξαρτημάτων συγκράτησης μεγαλύτερης επιφάνειας (clamps) συντελεί στη πραγματοποίηση της διαδικασίας τοποθέτησης των πάνελ πολύ πιο απλά και γρήγορα.

 

ΒΙΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕΙΡΑ D

 Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα της νέας σειράς D είναι ότι όλες οι καλωδιώσεις των μηχανισμών  που παρέχονται, είναι προεγκατεστημένες από το εργοστάσιο. Έτσι αποφεύγονται τυχόν τεχνικά λάθη κατά την διαδικασία της εγκατάστασης, όπως επίσης μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος και ο ανθρώπινος κόπος που απαιτείται .

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το συγκεκριμένο ενημερωτικό στo:

PDF icon Features of D-Series EN.pdf (431.71 KB)