Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER επεκτείνεται στη γειτονική Τουρκία υλοποιώντας σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     Νότια Αφρική : H DEGER κατασκεύασε Φωτοβολταϊκό πάρκο σε φάρμα      Ευνοϊκές τροπολογίες για τα Φωτοβολταϊκά έφερε ο νέος νόμος 4546     Iδιαίτερα αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100      Νέο προϊόν : ΑUTOCCB     Ο μακροπρόθεσμος ενεργειακός προγραμματισμός της Ελλάδος : Ποιες είναι οι θέσεις του ΣΕΦ      Και επίσημα αποδεδειγμένο : Oι DEGER trackers (MLD) έχουν υψηλότερη απόδοση ετησίως από τους αντίστοιχους αστρονομικούς      

Πρόγραμμα δημόσιας χρηματοδότησης έως και 85% για αγροτικές επενδύσεις που θα περιλαμβάνουν και τη χρήση νέου Φωτοβολταϊκού εξοπλισμού

 

Το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 που βρίσκεται σε εξέλιξη, επιδοτεί τις επενδύσεις στον τομέα της κάλυψης των ενεργειακών αναγκών για αγροτικές εκμεταλλεύσεις από 40% έως και  στο μεγαλύτερο ποσοστό του 85%. Οι διακρίσεις στα ποσοστά χρηματοδότητησης είναι κυρίως ηλικιακές και γεωγραφικές. Οι αιτήσεις στήριξης και οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να υποβληθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικής Ενίσχυσης και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος έως τις 02/04/2018.

 

H DEGER κάνοντας χρήση της πολυετούς εμπειρίας της στον τομέα της ενέργειας μέσω της Ιχνηλάτησης του ηλίου σας βοηθάει να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, προσφέροντας εξειδικευμένες και επιτυχημένες  λύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, όπως έχει ήδη αποδειχτεί σε αγροτικές εγκαταστάσεις ανά την υφήλιο.

 

Για παράδειγμα, στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας οι  μονοαξονικοί ιχνηλάτες της DEGER S100 τροφοδοτούν με ενέργεια δύο αντλίες οι οποίες με τη σειρά τους αντλούν νερό από ένα πηγάδι βάθους 120 μέτρων , έτσι ώστε να μπορούν να ποτίζουν 480 στρέμματα με καλλιέργειες τεύτλων. Το καλοκαίρι προσφέρουν στο σύστημα άρδευσης 14 ώρες αποτελεσματικής λειτουργίας, με τη γεώτρηση να αποδίδει παράλληλα 975 κυβικά μέτρα νερού την ημέρα.Η συγκεκριμένη αγροτική επένδυση κρίνεται ως κάτι παραπάνω από επιτυχημένη .

 

Σε μια άλλη περίπτωση στο Γκαζιαντέπ της Μικράς Ασίας - Τουρκία, ο αγρότης αντικατέστησε την ενέργεια από τη γεννήτρια ντίζελ με την αντίστοιχη λαμβανόμενη ενέργεια από  διαξονικούς Ιχνηλάτες της DEGER. Η γεώτρηση βάθους 150 μέτρων αποδίδει ιδανικά με αποτέλεσμα να ποτίζονται οι εκτάσεις βαμβακιού και φυστικιών, ενώ ο αγρότης εξοικονομεί ένα σημαντικό ποσό ετησίως.  

 

H DEGERhellas παρέχει  στους Έλληνες αγρότες ενεργειακά σχέδια έτοιμα να ενσωματωθούν στη γεώτρησή σας κάνοντας  την υποβρύχια αντλία ή την πομόνα σας να λειτουργούν είτε στα πλαίσια net metering είτε  αυτόνομα με ηλιακή ενέργεια, έτσι ώστε να μπορείτε να ενταχθείτε στο παραπάνω πρόγραμμα δημόσιας χρηματοδότησης, αλλά και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα στο τέλος του έτους. Σας υπενθυμίζουμε ότι η παραγόμενη ενέργεια από τους Ιχνηλάτες μας είναι βελτιστοποιημένη, επειδή αυξάνουμε  τη παραγόμενη ενέργεια έως 45% σε σχέση με τα Φωτοβολταϊκά συστήματα σταθερών βάσεων.

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε άμεσα για μια τέτοια επένδυση, η  DEGERhellas πρόκειται να εξυπηρετήσει απόλυτα τις ανάγκες υποστηριζόμενη από την Ependysis Business Consultants με την οποία συνεργάζεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία έτη. Η Ependysis είναι μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα ενίσχυσης και χρηματοδότησης, η οποία είναι σε θέση να αναλάβει, όχι μόνο την εκπόνηση και υποβολή της πρότασής σας, αλλά και το συνολικό σχεδιασμό και τη μελέτη του έργου. Nα τονίσουμε ότι οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας και τη διαχείριση της υλοποίησης του φακέλου, όταν εγκριθεί η χρηματοδότηση.

 

Στο παρακάτω έγγραφο θα βρείτε όλες τις κατηγορίες στις οποίες εμπίπτουν οι δικαιούχοι, όπως και περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 

 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ependysis :

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2112155988 – Φαξ: 2118001140

Email: info@ependysis.eu , www.ependysis.eu

Υπεύθυνος προγράμματος: Υψηλάντης Τζούρος

 

.

Σχετικά άρθρα :

Επιδότηση ως 1200 ευρώ σε αγρότες ανά kW για ενεργειακό συμψηφισμό ( net metering) σε γεωτρήσεις, αποθήκες και ψυγεία

 

Στo Βαγιαδολίδ της Ισπανίας οι αγρότες ποτίζουν τις εκτάσεις τους με ηλιακή ενέργεια από τράκερ S100 της DEGER (video)

 

Οι ιχνηλάτες της DEGER αντικαθιστούν τις γεννήτριες πετρελαίου και ποτίζουν καλλιέργειες στη Τουρκία