Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     

You are here

Νότια Αφρική : H DEGER κατασκεύασε Φωτοβολταϊκό πάρκο σε φάρμα

 

Σε απομονωμένη περιοχή του Ντισελφοντέϊν, στο Βόρειο Ακρωτήρι της Ν. Αφρικής, οι αγρότες δυσκολεύονταν να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες των αγροτικών εκτάσεών τους εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, υψηλού κόστους και αναξιοπιστίας του Δημόσιου Ηλεκτρικού Δικτύου. Τη λύση για τη φάρμα τους ήρθε να δώσει η DEGER εκμεταλλευόμενη τη πολυετή πείρα της. σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Το πιλοτικό ΦΒ πάρκο ισχύος 188 kWp  αποτελείται από 15 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-DR-CFθεμελιωμένους με σκυρόδεμα και έχοντας τοποθετήμενα στον καθένα από αυτούς 38 πάνελ Jinko, ισχύος 330w , τεχνολογίας 72 cell .  Κάθε σειρά τρίων Ιχνηλατών συνδέεται με έναν ξεχωριστό Inverter, ενώ ολόκληρη η εγκατάσταση  είναι διασυνδεδεμένη με το Δημόσιο Δίκτυο.

Έχοντας πλέον επαρκή ενέργεια για να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις τους, οι αγρότες ποτίζουν μεγάλες εκτάσεις με νερό που έρχεται απευθείας από τον  ποταμό Οράγγη. Η απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία της εγκατάστασης, οδήγησε στην απόφαση για επέκταση των έργων και  στις παρακείμενες φάρμες.

Η DEGER θα έχει για άλλη μια φορά τη πρωτοπορία στην επέκταση των έργων σχεδιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας και τις αγροτικές καθημερινές ανάγκες..

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.