Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

H DEGER επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με νέο έργο 10 MW     S100-DR-BF σε αναβάθμιση 100 kW σε τεχνολογία MLD στη Φθιώτιδα: Διπλή σειρά bifacial πάνελ      Iσπανία: Ξεκίνησε η "έξυπνη" φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από διαξονικούς Ιχνηλάτες     Νέες εγκαταστάσεις 4,5 MW μονοαξονικών tracker S100-SR σε Βοιωτία και Θεσσαλονίκη     Η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΕΝ για 1% σε γη υψηλής παραγωγικότητας     ΗΠΑ : Το μεγαλύτερο έργο Ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας     Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 


Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΑΞΟΝΙΚΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Όλοι οι ιχνηλάτες DEGER ευθυγραμμίζουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ έτσι ώστε να ακολουθούν πάντα τη πορεία του ηλίου κατά την διάρκεια της ημέρας . Με τη δύναμη της τεχνολογίας του αισθητήρα φωτός MLD, τοποθετημένου πάνω σε κάθε Ιχνηλάτη, δεν απορροφάται μόνο η άμεση ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και το φως, το οποίο αντανακλάται από το χιόνι ή/και το διάχυτο φως που περνά μέσα από τα σύννεφα. Με αυτό τον τρόπο τα ενεργειακά συστήματα  απορροφούν  την ηλιακή ενέργεια στο μάξιμουμ και έχουν υψηλότερη απόδοση  από οποιοδήποτε  ανταγωνισμό παγκοσμίως. (βλέπε έρευνα Ινστιτούτου Φραουνχόφερ PMZ940-Adr-1201-V1.01).

Οι μονοαξονικοί ιχνηλάτες  DEGER μας βοηθούν να επιτύχουμε έως και 30% αύξηση κατά μέσο όρο στη συνολική μας απόδοση σε σχέση πάντα με τα φωτοβολταϊκά πάνελ σταθερών βάσεων, ενώ παράλληλα διακρίνονται για την ευκολία στην εγκατάσταση και στη χρήση τους. Δείτε στο παρακάτω επεξηγηματικό  βίντεο πως κινούνται κατά τη διάρκεια μιας ημέρας :

 

 

 


 

NEO ΠΡΟΪΟΝ : Ο DEGER S100-PF-SR φέρνει το τέλος των σταθερών ΦΒ βάσεων

 

O νέος μονοαξονικός Ιχνηλάτης της DEGER S100-PF-SR αποτελεί μια νέα πιο αναβαθμισμένη και επιτυχημένη έκδοση του δημοφιλή και ιδιαίτερα αποδοτικού DEGER S100-PF-DR .Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελείται από μια μονή παράλληλη σειρά Φωτοβολταϊκων πάνελ σε αντίθεση με τον διπλής σειράς ΦΒ πάνελ, μονοαξονικό Ιχνηλάτη DEGER S100-PF-DR.

 

 

•   Kατάλληλο για μια μονή σειρά έως 64 πάνελ   (είτε 60cell  διαστάσεων 16xx Χ 9xx mm είτε 72cell  διαστάσεων 19xx X 99x mm) συνολικής  επιφάνειας έως και  125 m2
 
•   Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα  ανέμου έως και 120 χλμ/ ώρα
 
 
 
 .

 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα του προϊόντος.
 
  
 

 

Συγκριτική μελέτη αποδόσεων έργων 2018- 2019

 

Μετρήσαμε για ακόμη μια φορά τις αποδόσεις Φωτοβολταϊκών  πάρκων στην Ελλάδα που διαθέτουν μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα ηλιακής Ιχνηλάτησης DEGER, για το έτος που μας πέρασε συγκρινόμενα με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.  Συνολικά το 2019 ήταν μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με τον προκάτοχό του, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις από τους inverter, οι αποδόσεις στις περισσότερες από τις εγκαταστάσεις που καταγράφηκαν πλήρως,  ήταν βελτιωμένες.

Ειδικότερα, σε ένα δείγμα δέκα ενεργειακών εγκαταστάσεων με διαξονικούς Ιχνηλάτες μας καταγράφηκε συνολική αύξηση της ενεργειακής παραγωγής κατά 3% σε σχέση με το 2018 (δείτε σχετικά εδώ).  Σε αντίστοιχα επίπεδα κυμάνθηκε και η αύξηση της παραγωγής των μονοαξονικών εγκαταστάσεων, όπως θα διαπιστώσετε από τα επιμέρους στατιστικά που διαθέτουμε προς ενημέρωσή σας και μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το αντίστοιχο αυξητικό ποσοστό για ολόκληρη τον Ελληνικό κλάδο ήταν 1,8 %.

Οι DEGER trackers απέδωσαν για άλλη μια χρονιά αρκετά περισσότερο από τις σταθερές βάσεις Φωτοβολταϊκών. Διαπιστώσαμε για ακόμα μια χρονιά μεγαλύτερες αποδόσεις από έως και 30% (μονοαξονικοί Ιχνηλάτες), μέχρι και 45% περισσότερο (όσον αφορά τους διαξονικούς).

Στεκόμαστε ειδικότερα στις σημαντικές μετρήσεις από τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-PF-DR, που ελήφθησαν απο αναβάθμιση στον Ριζόμυλο Μαγνήσιας και από το νέο Φωτοβολταϊκό πάρκο 500 kW στις εγκατάστασεις της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ . Τα πρώτα δείγματα μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μια ανάλογη,  και πιθανότατα ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ας ελπίσουμε ότι το 2020 θα  συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε το 2019 , φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και κέρδη σε όλους!

Κατεβάστε και δείτε τις αποδόσεις μονοαξονικών και διαξονικών πάρκων στην Ελληνική επικράτεια, ειδικότερα για τον Ριζόμυλο Μαγνησίας  και μια  ενημέρωση για την εγκατάσταση με Ιχνηλάτες DEGER S100 στην ΕΒΟΛ:  

 

** ΝΕΟ **  Συγκριτική μελέτη αποδόσεων έργων 2018 - 2019