Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     

You are here

Οι ιχνηλάτες της DEGER αντικαθιστούν τις γεννήτριες πετρελαίου και ποτίζουν καλλιέργειες στη Τουρκία

Μια νέα σεζόν ξεκινάει εντελώς διαφορετικά στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Οι αγρότες ποτίζουν πλέον τα χωράφια τους μέσω μιας συνεχούς αξιόπιστης  παροχής ύδατος έχοντας την ενεργειακή υποστήριξη του διαξονικού ιχνηλάτη της DEGER 6000NT των 9.5 kWp  . O έξυπνος αισθητήρας με τη πατενταρισμένη τεχνολογία ΜLD οδηγεί στην συνολική αύξηση της απόδοσης κατά 45% στη παραγόμενη ηλιακή ενέργεια σε σχέση με τις  εγκατάστασεις σταθερών προκαθορισμένων θέσεων..

 

Το παραγόμενο ενεργειακό αποτέλεσμα είναι πλέον ικανό να ολοκληρώνει καθημερινά την άρδευση των εκτάσεων, απροβλημάτιστα και με μηδενική συμμετοχή των γεννητριών ντίζελ της υπάρχουσας εγκατάστασης.

 

 

Η ευρύτερη περιοχή  του Γκαζιαντέπ παρέχει ιδανικές συνθήκες για τη καλλιέργεια βαμβακιού και φυστικιών, ενώ η άρδευση των εκτάσεων πραγματοποιείται μέσω γεωτρήσεων των υπόγειων υδάτων που βρίσκονται σε βάθος 150 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους. Η ηλιακή ενέργεια που παρέχεται μέσω των ιχνηλατών της DEGER, χρησιμοποιείται κατευθείαν από την αντλία νερού και μεταφέρει το νερό στην επιφάνεια για να ποτίσει με τη σειρά τους τις αγροτικές εκτάσεις.

 

Ο αγρότης που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια μέσω των DEGER ιχνηλατών, σταματώντας παράλληλα να κάνει  χρήση της γεννήτριας πετρελαίου, θα εξοικονομήσει ως το τέλος του έτους το συνολικό ποσό των 18.000 ευρώ !

 

Η εγκατάσταση των ιχνηλατών της DEGER και η συνακόλουθη  παροχή ενεργειακής αυτονομίας λειτουργούν ως πρώτης τάξεως παράδειγμα για τους υπόλοιπους αγρότες των γειτονικών περιοχών, οι οποίοι εξακολουθούν να ποτίζουν τις εκτάσεις τους χρησιμοποιώντας παρωχημένες και υψηλού κόστους γεννήτριες με ντίζελ.

 

Νέα σχέδια έχουν εκπονηθεί τα οποία  αναμένεται να έρθουν εις πέρας ως το τέλος της σεζόν για επιπλέον εγκατάστασεις άρδευσης που θα χρησιμοποιούν ιχνηλάτες DEGER.  Ο συνολικός στόχος είναι η περιοχή να εξυπηρετείται με μια "έξυπνη" και αποδοτική άρδευση , φιλικότερη προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας παράλληλα τα υψηλά κόστη του παρελθόντος.

 

Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε  το δικό σας σύστημα αυτόνομης άντλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas , έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε και να το σχεδιάσουμε από κοινού, με τρόπο που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.