Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

"Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     

You are here

Οι ιχνηλάτες της DEGER αντικαθιστούν τις γεννήτριες πετρελαίου και ποτίζουν καλλιέργειες στη Τουρκία

Μια νέα σεζόν ξεκινάει εντελώς διαφορετικά στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Οι αγρότες ποτίζουν πλέον τα χωράφια τους μέσω μιας συνεχούς αξιόπιστης  παροχής ύδατος έχοντας την ενεργειακή υποστήριξη του διαξονικού ιχνηλάτη της DEGER 6000NT των 9.5 kWp  . O έξυπνος αισθητήρας με τη πατενταρισμένη τεχνολογία ΜLD οδηγεί στην συνολική αύξηση της απόδοσης κατά 45% στη παραγόμενη ηλιακή ενέργεια σε σχέση με τις  εγκατάστασεις σταθερών προκαθορισμένων θέσεων..

 

Το παραγόμενο ενεργειακό αποτέλεσμα είναι πλέον ικανό να ολοκληρώνει καθημερινά την άρδευση των εκτάσεων, απροβλημάτιστα και με μηδενική συμμετοχή των γεννητριών ντίζελ της υπάρχουσας εγκατάστασης.

 

 

Η ευρύτερη περιοχή  του Γκαζιαντέπ παρέχει ιδανικές συνθήκες για τη καλλιέργεια βαμβακιού και φυστικιών, ενώ η άρδευση των εκτάσεων πραγματοποιείται μέσω γεωτρήσεων των υπόγειων υδάτων που βρίσκονται σε βάθος 150 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους. Η ηλιακή ενέργεια που παρέχεται μέσω των ιχνηλατών της DEGER, χρησιμοποιείται κατευθείαν από την αντλία νερού και μεταφέρει το νερό στην επιφάνεια για να ποτίσει με τη σειρά τους τις αγροτικές εκτάσεις.

 

Ο αγρότης που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια μέσω των DEGER ιχνηλατών, σταματώντας παράλληλα να κάνει  χρήση της γεννήτριας πετρελαίου, θα εξοικονομήσει ως το τέλος του έτους το συνολικό ποσό των 18.000 ευρώ !

 

Η εγκατάσταση των ιχνηλατών της DEGER και η συνακόλουθη  παροχή ενεργειακής αυτονομίας λειτουργούν ως πρώτης τάξεως παράδειγμα για τους υπόλοιπους αγρότες των γειτονικών περιοχών, οι οποίοι εξακολουθούν να ποτίζουν τις εκτάσεις τους χρησιμοποιώντας παρωχημένες και υψηλού κόστους γεννήτριες με ντίζελ.

 

Νέα σχέδια έχουν εκπονηθεί τα οποία  αναμένεται να έρθουν εις πέρας ως το τέλος της σεζόν για επιπλέον εγκατάστασεις άρδευσης που θα χρησιμοποιούν ιχνηλάτες DEGER.  Ο συνολικός στόχος είναι η περιοχή να εξυπηρετείται με μια "έξυπνη" και αποδοτική άρδευση , φιλικότερη προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας παράλληλα τα υψηλά κόστη του παρελθόντος.

 

Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε  το δικό σας σύστημα αυτόνομης άντλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas , έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε και να το σχεδιάσουμε από κοινού, με τρόπο που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.