Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Iδιαίτερα αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100

S100 Ριζόμυλος Μαγνησίας

Toυς τελευταίους μήνες παρατηρούμε να είναι ιδιαίτερα αυξημένο  το ενδιαφέρον των Ιδιοκτητών και εγκαταστατών Φωτοβολταϊκών πάρκων για τους Ιχνηλάτες DEGER S100 . Στην ήδη υπάρχουσα σημαντική ζήτηση έχει άλλωστε συμβάλλει και η κυκλοφορία του νέου μονοαξονικού Ιχνηλάτη της DEGER S100-PF-SR , που αποτελεί μια νέα πιο αναβαθμισμένη και επιτυχημένη έκδοση (μονής παράλληλης σειράς ΦΒ πάνελ),   του πλέον δημοφιλή και ιδιαίτερα αποδοτικού DEGER S100S-PF-DR .  

 Το χαμηλό κόστος του και η αύξηση της ετήσιας ενεργειακής παραγωγής περίπου 30%,  αποτελούν έναν συνδυασμό που είναι δύσκολο να αγνοηθεί από τους έμπειρους εγκαταστάτες και επενδυτές στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.Οι DEGER S100-PF-SR έρχονται σε παρόμοια τιμή με τα συστήματα σταθερών βάσεων , εφόσον εγκατασταθούν τουλάχιστον 25  συστήματα - τραπέζια, συνολικής ισχύος  περίπου 500 kW και άνω. Στο χαμηλό κόστος κτήσης πρέπει να συνυπολογισθεί και  το πλεονέκτημα που δίνει το χαμηλό ύψος τους, το οποίο μας βοηθάει να εγκαταστήσουμε περισσότερα συστήματα στον ίδιο χώρο, μιας και η απόσταση που απαιτείται να βρίσκονται από τα όρια του γηπέδου, είναι 2,5 μέτρα αντί για 5 μέτρα των μεγαλύτερων σε ύψος τράκερ.

Αρκετοί σπεύδουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έτσι ώστε είτε να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των υπάρχοντων ΦΒ πάρκων σταθερών βάσεων σε εγκαταστάσεις με τράκερ, είτε να  χωροθετήσουν νέες εκτάσεις με Φωτοβολταϊκά. Οι παραπάνω ενέργειες  πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διαγωνιστικής διαδικασίας  έργων 500kW, 1 MW, αλλά και μεγαλύτερης κλίμακας. Σ αυτό το σημείο, πρέπει να τονίσουμε ότι παρόλο που οι ταρίφες πώλησης αναμένονται να είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με το παρελθόν, ο συνολικός τζίρος θα είναι μεγαλύτερος με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι χρόνοι αποσβέσεων και επιστροφής κεφαλαίων. Αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα των Ιχνηλατών της DEGER, η οποία θα οδηγήσει τον επενδυτή που θα τους επιλέξει, σε περισσότερα κέρδη.

Για να πληροφορηθείτε σχετικά με τα στατιστικά δεδομένα της ενεργειακής παραγωγής  υφιστάμενων Φωτοβολταϊκών εγκατάστασεων που λειτουργούν με Ιχνηλάτες  DEGER  S100, καθώς και για να λάβετε διευκρινίσεις όσον αφορά τα θέματα χωροθέτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.