Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!

agrothessaly_S100_SR

Ως DEGERHellas είχαμε τη τιμή να λάβουμε μέρος στην διεθνή αγροτική έκθεση ΑGROTHESSALY (Λάρισα 28/3-3/3 2019), φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της ENERSYS , ύστερα από τη πολύτιμη πρωτοβουλία και συνεισφορά του ηλεκτρολόγου μηχανικού  κ. Κωνσταντίνου Συλαίου. Στα πλαίσια της έκθεσης, προτείναμε  ενδεδειγμένες ενεργειακές λύσεις απευθυνόμενες στον αγροτικό κλάδο παρουσιάζοντας παράλληλα ήδη επιτυχημένες εφαρμογές και εγκαταστάσεις της DEGER σε αρδευτικά έργα ανά την υφήλιο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από μια τέτοια παρουσίαση το νέο  μας Ιχνηλάτη DEGER S100 Single Row, o οποίος έλαμψε στην ΑGROTHESSALY με τη φυσική παρουσία τoυ, έχοντας τοποθετημένα πάνω του τα καινούργια φωτοβολταϊκά πάνελ τύπου Bifacial της LG. Στο άμεσο μέλλον, ο tracker  S100 SR αναμένεται να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση  στις ενεργειακές εγκαταστάσεις σταθερών Φωτοβολταϊκών βάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές διαπιστώνουν πλέον ότι σε παρόμοιο κόστος με τα συστήματα σταθερών βάσεων, (για εγκαταστάσεις τουλάχιστον 25  συστημάτων - τραπέζια, συνολικής ισχύος  περίπου 500 kW και άνω) μπορούν να εγκαταστήσουν στη Φωτοβολταϊκή τους  εγκατάσταση τους νέους μονοαξονικούς ηλιακούς Ιχνηλάτες S100 PF- SR. Το αποτέλεσμα από μια τέτοια επενδυτική επιλογή είναι να παράγουν έως και 30% επιπλέον ενέργεια ετησίως (βάσει έρευνας του Ινστιτούτου Φραουνχόφερ-2016), και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ηλιακής ιχνηλάτησης MLD Εκτός των άλλων, θα έχουν  στη κατοχή τους μια εξαιρετικά αξιόπιστη κατασκευή, θεμελιωμένη με πασσαλόμπηξη, καταφέρνοντας παράλληλα να "στριμώξουν" 500kW ισχύ σε 9 στρέμματα.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι η DEGERHellas βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ενδιαφερόμενων επενδυτών, παρέχοντας συνεχή τεχνική υποστήριξη , όπως και εγγυήσεις στα προϊόντα της. (2 έτη για τα ηλεκτρομηχανικά μέρη και 20 έτη για τη μεταλλική κατασκευή).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το περίπτερο της ENERSYS, όπως και να κατεβάσετε το ενημερωτικό Φυλλάδιο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του DEGER S100-SR, το οποίο διανεμήθηκε στους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο όλες τις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση.