Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

H αξιολόγηση από τους πελάτες-εγκαταστάτες μας και η προσπάθεια μας για διαρκή βελτίωση

 

Όλοι εμείς οι άνθρωποι που απαρτίζουμε τη DEGERHellas θεωρούμε πολύ σημαντική την άποψη όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βάσει αυτής της λογικής σας ενημερώνουμε ότι έχουμε σύνταξει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο - οδηγό  (πατήστε στον σύνδεσμο ή στην άνω φωτο για να το συμπληρώσετε), το οποίο συμπληρώνεται με ορίζοντα διετίας εναρμονισμένο με την εγγύηση του εξοπλισμού που σας παρέχουμε. Η διαδικασία αυτή μας βοηθάει να συλλέξουμε τις απόψεις και γνώμες σχετικά με τις εγκατάστασεις σας που χρησιμοποιούν εξοπλισμό της DEGER. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα το ερωτηματολόγιο μην διστάσετε να καταθέσετε τη γνώμη σας, η οποία είναι πάντα σεβαστή σε όλες τις εκφάνσεις της.

 

  Ο στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση στην  εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.  προμήθειας του ιδανικού τεχνολογικού εξοπλισμού που θα μεγιστοποιήσει την απόδοση της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

 

Στο προηγούμενο ερωτηματολόγιο (Iανουάριος 2013 - Αύγουστος 2015) τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά με τη πλειοψηφία όσων  εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της DEGER και τη τεχνική υποστήριξη της DEGERHellas, για μεγιστοποίηση  της απόδοσης των Φωτοβολταϊκών τους εγκαταστάσεων, να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έλαβαν. Το ερωτηματολόγιο συμπλήρωσαν 58 εταιρίες - εγκαταστάτες ΦΒ πάρκων και 7 ιδιοκτήτες μεγάλων εγκαταστάσεων. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι περίπου 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα σύστηματα της DEGER διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ περίπου 70% χαρακτήρισαν εξαιρετική ή πολύ καλή τη ποιότητα των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

 

Η διαδικασία επιλογής, αγοράς και αποστολής των ανταλλακτικών επαινέθηκε για τη ταχύτητά της από το 80% όσων απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, ενώ η πλειοψηφία 85-90% δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη ταχύτητα και τη ποιότητα της τεχνική εξυπηρέτησης που έλαβαν από εμάς.

 

Στον αντίποδα, με όλο το θάρρος και την ειλικρίνεια  που μας διακρίνει σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι, σε μικρό ποσοστό, παραπονέθηκαν για τις τιμές των ανταλλακτικών.  Οφείλουμε να απαντήσουμε ότι οι τιμές τους συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το κόστος κατασκευής τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η οποία δικαιολογεί και αντισταθμίζει την  για ορισμένους υψηλή διατίμηση. Eπιπροσθέτως, πρέπει να τονίσουμε ότι οι υποπρομηθευτές, ειδικότερα αυτοί που κατασκευάζουν τους ΜLD αισθητήρες, τα σχετικά ηλεκτρονικά οδήγησης και τα μοτέρ βρίσκονται στην Ευρώπη και όχι στην "Ανατολή".

 

 

 

 

 

 (γραφήματα από ερωτηματολόγιο Ιανουαρίου 2013 - Αυγούστου 2015)

 

ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2018 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ