Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

H DEGER επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με νέο έργο 10 MW     S100-DR-BF σε αναβάθμιση 100 kW σε τεχνολογία MLD στη Φθιώτιδα: Διπλή σειρά bifacial πάνελ      Iσπανία: Ξεκίνησε η "έξυπνη" φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από διαξονικούς Ιχνηλάτες     Νέες εγκαταστάσεις 4,5 MW μονοαξονικών tracker S100-SR σε Βοιωτία και Θεσσαλονίκη     Η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΕΝ για 1% σε γη υψηλής παραγωγικότητας     ΗΠΑ : Το μεγαλύτερο έργο Ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας     Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     

H αξιολόγηση από τους πελάτες-εγκαταστάτες μας και η προσπάθεια μας για διαρκή βελτίωση

 

Όλοι εμείς οι άνθρωποι που απαρτίζουμε τη DEGERHellas θεωρούμε πολύ σημαντική την άποψη όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βάσει αυτής της λογικής σας ενημερώνουμε ότι έχουμε σύνταξει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο - οδηγό  (πατήστε στον σύνδεσμο ή στην άνω φωτο για να το συμπληρώσετε), το οποίο συμπληρώνεται με ορίζοντα διετίας εναρμονισμένο με την εγγύηση του εξοπλισμού που σας παρέχουμε. Η διαδικασία αυτή μας βοηθάει να συλλέξουμε τις απόψεις και γνώμες σχετικά με τις εγκατάστασεις σας που χρησιμοποιούν εξοπλισμό της DEGER. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα το ερωτηματολόγιο μην διστάσετε να καταθέσετε τη γνώμη σας, η οποία είναι πάντα σεβαστή σε όλες τις εκφάνσεις της.

 

  Ο στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση στην  εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.  προμήθειας του ιδανικού τεχνολογικού εξοπλισμού που θα μεγιστοποιήσει την απόδοση της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

 

Στο προηγούμενο ερωτηματολόγιο (Iανουάριος 2013 - Αύγουστος 2015) τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά με τη πλειοψηφία όσων  εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της DEGER και τη τεχνική υποστήριξη της DEGERHellas, για μεγιστοποίηση  της απόδοσης των Φωτοβολταϊκών τους εγκαταστάσεων, να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έλαβαν. Το ερωτηματολόγιο συμπλήρωσαν 58 εταιρίες - εγκαταστάτες ΦΒ πάρκων και 7 ιδιοκτήτες μεγάλων εγκαταστάσεων. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι περίπου 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα σύστηματα της DEGER διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ περίπου 70% χαρακτήρισαν εξαιρετική ή πολύ καλή τη ποιότητα των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

 

Η διαδικασία επιλογής, αγοράς και αποστολής των ανταλλακτικών επαινέθηκε για τη ταχύτητά της από το 80% όσων απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, ενώ η πλειοψηφία 85-90% δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη ταχύτητα και τη ποιότητα της τεχνική εξυπηρέτησης που έλαβαν από εμάς.

 

Στον αντίποδα, με όλο το θάρρος και την ειλικρίνεια  που μας διακρίνει σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι, σε μικρό ποσοστό, παραπονέθηκαν για τις τιμές των ανταλλακτικών.  Οφείλουμε να απαντήσουμε ότι οι τιμές τους συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το κόστος κατασκευής τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η οποία δικαιολογεί και αντισταθμίζει την  για ορισμένους υψηλή διατίμηση. Eπιπροσθέτως, πρέπει να τονίσουμε ότι οι υποπρομηθευτές, ειδικότερα αυτοί που κατασκευάζουν τους ΜLD αισθητήρες, τα σχετικά ηλεκτρονικά οδήγησης και τα μοτέρ βρίσκονται στην Ευρώπη και όχι στην "Ανατολή".

 

 

 

 

 

 (γραφήματα από ερωτηματολόγιο Ιανουαρίου 2013 - Αυγούστου 2015)

 

ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2018 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ