Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      

You are here

Αναβάθμιση Αστρονομικών Ιχνηλατών σε Τεχνολογία Deger MLD

  • ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
  • DEGER MLD
    DEGER MLD
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΜΕ DEGER-MLD
    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΜΕ DEGER-MLD

Μία μόλις ημέρα, φαίνεται να χρειάζεται ένα φωτοβολταϊκό σύστημα για να αυξήσει την απόδοσή του, αν υιοθετήσει τη νέα μέθοδο μας, για τη μετασκευή αστρονομικών συστημάτων παρακολούθησης, με την πατενταρισμένη τεχνολογία μας DEGER MLD.

Tο γεγονός επιβεβαιώθηκε σε ηλιακό πάρκο στην περιοχή των Οινοφύτων. Στα εκεί συστήματα, χρησιμοποιείτο 7, διπλού άξονα, αστρονομικοί ιχνηλάτες (trackers), με τον ιδιοκτήτη του πάρκου όμως, να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη λειτουργία παρακολούθησης. Για το λόγο αυτό στράφηκε στη DegerHellas, για την εκ των υστέρων τοποθέτηση της πατενταρισμένης τεχνολογίας MLD.

Το ηλιακό πάρκο έχει εγκατεστημένη ισχύ 100 kWp και για να άναδειχθεί η διαφορά στην απόδοση, επιλέχθηκε ένας tracker με ισχύ 13,4 kW, ο οποίος προηγουμένως ήταν εξοπλισμένος με αστρονομικό εντοπισμό και έλεγχο σκίασης για το απόγευμα. Η μονάδα αυτή αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε με 2 αισθητήρες MLD της Deger καθώς και σχετικό πίνακα αυτοματισμού σχεδιασμού της DegerHellas. Η επίδρασή τους λοιπόν, έγινε γρήγορα εμφανής, αφού μετά από μόλις μία ημέρα, η απόδοση των ηλιακών συλλεκτών, βελτιώθηκε κατά 7%.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε σχετικά ενημερωτικά παρακάτω!

Σχετικά Ενημερωτικά: 

Σχετικά Αρχεία

MLD Upgrade FactSheet