Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Αυτόνομη εγκατάσταση με TopTracker 8.5 στη Πύλο

Ένα νέο αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα με  τεχνολογία ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD , εγκαταστάθηκε προ λίγων ημερών στη Πύλο της Μεσσηνίας από την εταιρία και συνεργάτη μας Astra Digital. Το σύστημα που πλαισιώθηκε από τον Ιχνηλάτη TopTracker 8.5  της DEGER., περιλαμβάνει 5 ΦΒ πάνελ luxor ισχύος 280 Wp. H εγκατάσταση σχεδιάστηκε έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ενεργειακές ανάγκες του αντλιοστάσιου μιας θερμαινόμενης πισίνας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. 

Το αυτόνομο σύστημα διαθέτει έναν Inverter Victron Phoenix τύπου Μultiplus Compact 2000VA , ενώ ο ρυθμιστής φόρτισης είναι τύπου Victron Blue Solar MPPT  100/50 24V. Οι 12 μπαταρίες που τοποθετήθηκαν είναι 2V  220 Ah pzS.

 Τα μονοαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης της DEGER θεωρούνται ιδανικές λύσεις  προσιτού κόστους, σε τέτοιου τύπου οικιακές εφαρμογές. Το γεγονός αυτό δεν προκύπτει τυχαία,  καθ' όσον  η επιπλέον, έως και 30%, ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν ετησίως, κρίνεται απαραίτητη από πολλούς καταναλωτές  που δεν θα ήθελαν να μείνουν "ξεκρέμαστοι" σε μια ημέρα με αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις. 

Διάγραμμα ενεργειακής παραγωγής ενός αυτόνομου ΦΒ συστήματος κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας. Διακρίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των μονοαξονικών Ιχνηλατών DEGER σε σχέση με τις σταθερές βάσεις, ιδίως τις πρωινές  και απογευματινές ώρες.

 

Aκόμα και στις εγκατάστασεις μικρού μεγέθους, όπως η συγκεκριμένη, ο ΤopTracker 8.5 (2-6 πάνελ) αποτελεί τη πλέον αξιόπιστη επιλογή.

Περισσότερα για τα αυτόνομα ΦΒ συστήματα ΜSS , που έρχονται προκαλωδιωμένα με τις ρυθμίσεις, τους αυτοματισμούς  και φυσικά την εγγύηση της DegerHellas μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε  φωτογραφικό υλικό από τη τοποθέτηση των βάσεων του Ιχνηλάτη και τον εξοπλισμό του άνωθεν αυτόνομου συστήματος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share