Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

You are here

BLOG

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ηλιακούς Ιχνηλάτες

 Το μέλλον των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι αρκετά ελπιδοφόρο αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα νούμερα πωλήσεών τους, χρόνο με το χρόνο, θα βαίνουν αυξανόμενα.
 Όπως μας ενημερώνει το insider.grσύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ελληνικού Συνδέσμου

Infinity : To "πράσινο" κτίριο που έρχεται κατευθείαν από το μέλλον!

Είναι γεγονός ότι στη χώρα μας παρατηρείται,εδώ και πολύ καιρό, μια μεγάλη στασιμότητα όσον αφορά την υιοθέτηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και νέων πράσινων τεχνολογιών σε κτιριακές δομές. Όμως, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξεφυτρώνουν παντού νέες δομές , όπως βιομηχανικά κτίρια με φωτοβολταϊκά στις οροφές τους, στάσεις λεωφορείων με ηλιακούς συλλέκτες, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φωτοβολταϊκά και πολλά διαφορετικά "πράσινα" project.

Αυτόνομη εγκατάσταση με TopTracker 8.5 στη Πύλο

Ένα νέο αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα με  τεχνολογία ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD , εγκαταστάθηκε προ λίγων ημερών στη Πύλο της Μεσσηνίας από την εταιρία και συνεργάτη μας Astra Digital. Το σύστημα που πλαισιώθηκε από τον Ιχνηλάτη TopTracker 8.5  της DEGER., περιλαμβάνει 5 ΦΒ πάνελ luxor ισχύος 280 Wp.

Νέο πρoϊόν AUTOCCB : 3% επιπλέον ενεργειακής παραγωγής και έξτρα προστασία για τους Ιχνηλάτες σας!

Ορισμένοι από τους Ιχνηλάτες της DEGER που έχετε εγκατεστημένους στα Φωτοβολταϊκά σας πάρκα, λειτουργούν χρησιμοποιώντας την πλακέτα οδήγησης  EK-V.  Κατά αυτό τον τρόπο, τα πάνελ με τη δύση του ηλίου ακινητοποιούνται έχοντας προσανατολισμό προς τη δύση . Ξημερώνοντας, με την ανατολή και εμφάνιση του ηλίου, τα Φωτοβολταϊκά πάνελ οδηγούνται κινούμενα προς τα ανατολικά μέχρι τη χρονική στιγμή που θα βρούν το σημείο θέσης με τη μέγιστη ηλιοφάνεια.

Solar log το καταγραφικό πασπαρτού της φωτοβολταϊκής σας δραστηριότητας

Με τo καταγραφικό σύστημα της Solar log μπορείτε να αποθηκεύετε και να παρατηρείτε την ενεργειακή σας δραστηριότητα σε ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον,  χρηστικό και γρήγορο στην εφαρμογή του.  Έχετε τη δυνατότητα να τα λειτουργήσετε και να δείτε τις αποδόσεις της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης μέσω εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαλείων, από την οθόνη τους (στα μοντέλα solar log 1200, και 2000) στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας μέσω της ειδικής εφαρμογής WEB Enerest™ ή online εξ αποστάσεως μέσω του portal ή του team viewer.

Οι Αισθητήρες ανέμου και χιονιού

Aπό τα σημαντικότερα εξαρτήματα για την εύρυθμη λειτουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου είναι ο αισθητήρας ανέμου (wind sensor) και ο αισθητήρας χιονιού (snow sensor), οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τo CCB (Central Control Box). Παρακάτω, εξηγούμε αναλυτικότερα τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία τους  :

Συντήρηση εμβόλου

Σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας του κινητήρα ανύψωσης του τράκερ (έμβολο, ΕΜΟ ElevationMotor) διαδραματίζει η ελαχιστοποίηση των τριβών του ατέρμονα άξονα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Αυτός είναι προπληρωμένος με λιπαντικό από την κατασκευή του και δεν έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, όντας προστατευμένος από το σωλήνα αλουμινίου, με την πλαστική τάπα στο άκρο του, και την φυσούνα (Bellow).

Nέο κανάλι της Degerhellas στο youtube και λογαριασμός στο twitter

Παράλληλα με τη συμμετοχή  στη νέα σελίδα μας στο facebook, έχετε πλέον τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube και να παρακολουθείτε  ενδιαφέροντα βίντεο ανά διαστήματα, στα οποία θα παρουσιάζονται οι τεχνολογίες και καινοτομίες που υποστηρίζει η DΕGER , όπως και ενημερωτικό περιεχομένο από τις δραστηριότητες και τα έργα μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο , μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube:

Εργασίες Συντήρησης σε εργοστασιακή οροφή με Τoptracker 8.5!

Τη Δευτέρα 18/9 το συνεργείο μας εκτέλεσε την ετήσια συντήρηση εγκατάστασης 19.875 Wp η οποία οδηγείται από ιχνηλάτες Toptracker 8.5. H εγκατάσταση βρίσκεται στις Αχαρνές στο εργοστάσιο της εταιρίας Bright Ειδικός Φωτισμός. Αποτελείται από 15 ιχνηλάτες ΤΤ8.5 όπου έκαστος φέρει πέντε Yingli 265 πανελ (εφαρμογή 75 πανελ). Η εγκατάσταση λειτουργεί άψογα από το Μάρτιο του 2012 ενώ σε 5.5 χρόνια λειτουργίας έχουν αλλαχθεί 2 αισθητήρες και ένα έμβολο.

Νέα σελίδα στο facebook για την DEGERHellas

Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήσαμε μια νέα σελίδα στο facebook, η οποία αποτελεί την επίσημη σελίδα της DEGERHellas. Πατήστε like  και ακολουθήστε τη σελίδα μας ( κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί) για να ενημερώνεστε όσο το δυνατόν συντομότερα για  υπηρεσίες, προϊόντα, ενδιαφέροντα θέματα και γενικότερα νέα της εταιρίας μας στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

https://www.facebook.com/DEGERHellas

Pages