Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

"Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     

MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία

5000NT Iσπανία Picanda Solar

 Στη DEGER χρησιμοποιούμε πολλές φορές την έκφραση Ισχύς με Διάρκεια, την οποία εννοούμε και φυσικά την αποδεικνύουμε και στη πράξη. H "έξυπνη" τεχνολογία ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η DEGER  δεν λαμβάνει μόνο υπόψη την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και το φως, το οποίο αντανακλάται από το χιόνι ή/και το διάχυτο φως που περνά μέσα από τα σύννεφα.

Αυτό το πλεονέκτημα και η εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια του αισθητήρα οδηγούν τις στοιχειοσειρές των φωτοβολταϊκών γεννητριών στο να συλλέγουν πάντα τη μέγιστη δυνατή ποσότητα ενέργειας. Δια του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε τη στατιστική απεικόνιση της ενεργειακής παραγωγής μιας Φωτοβολταϊκής εγκατάστασης κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης δεκαετίας (2009-2018).

Η ενεργειακή εγκατάσταση Picanda Solar βρίσκεται στην Ισπανία στη περιοχή Bell loch d Urgell - επαρχία της Λέϊδα και είναι ισχύος 110,7 kWp . Στο Φωτοβολταϊκό πάρκο έχουν εγκατασταθεί 18 διαξονικοί Ιχνηλάτες DEGER 5000 ΝΤ με τοποθετημένα πάνω τους συνολικά 540 φωτοβολταϊκά πάνελ SANYO HIP-205 NKHE1. Στους Ιχνηλάτες αντιστοιχούν 18 inverter Mini Central 6000TL/55.

 

                                                                    ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2009 -2018

 Στη συνέχεια σας παραθέτουμε ένα γράφημα που συγκρίνει την ενεργειακή παραγωγή του Φωτοβολταϊκού πάρκου σε σχέση με την μέτρηση ηλιακή ακτινοβολίας, όπως έχει καταγραφεί από τον δημόσιο μετεωρολογικό σταθμό της Καταλονίας που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την εγκατάσταση, στον Δήμο Poal. Κατ' αυτό τον τρόπο καταδεικνύεται η αξιοπιστία και  το αυξημένο μέγεθος της ενεργειακής παραγωγής των διαξονικών Ιχνηλατών 5000 ΝΤ. Τα συνολικά στατιστικά, υπολογίζουν τους ετήσιους μέσους όρους της μέσης ημερήσιας παγκόσμιας ηλιακής ακτινοβολίας (MJ / m²) και αποτυπώνουν με την πλέον έγκυρη μέθοδο το πόσο αυξημένη είναι η ενεργειακή παραγωγή.