Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

"Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     

Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100

Ο πυρετός των νέων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με DEGER trackers S100 μέσα στο 2019 , χτύπησε αυτή τη φορά τη Κρήτη, η οποία δεν αποτελεί μόνο δημοφιλή προορισμό διακοπών, αλλά και ιδανικό μέρος για ενεργειακές επενδύσεις. Δύο νέες εγκαταστάσεις ισχύος περίπου 80 kW έκαστη, ολοκληρώνονται τη θερινή περίοδο που διανύουμε. 

Η εταιρία Entec Contractors, με την οποία διατηρούμε μια πολύ καλή συνεργασία, εγκατέστησε 5 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες  S100 Single Row για λογαριασμό της εταιρίας ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ του κ. Δαμιανού Πολυχρονιάδη. Συνολικά πάνω στους Ιχνηλάτες μας τοποθετήθηκαν 216 Φωτοβολταϊκά πάνελ ECOSUN 370W. Πιο συγκεκριμένα, από τους 5 συνολικά Ιχνηλάτες, οι 4 τράκερ εγκαταστάθηκαν φέροντας 45 ΦΒ πάνελ έκαστος, ενώ ο πέμπτος  φέρει μια σειρά από 36.

 Σας παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό από την διαδικασία της εγκατάστασης στον Δρακουλιάρη Ηρακλείου, η οποία αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

 

 

 

 

                  

 

Μια ακόμα εγκατάσταση 6 μονοαξονικών Ιχνηλατών S100 - SR  συνολικής ισχύος περίπου 80 kW πραγματοποιήθηκε  στο Ηράκλειο ,τοποθεσία Αλάγνη, από την εταιρία ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΙΚΕ και τον εκπρόσωπό της, ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Άρη Κορνελάκη. H ενεργειακή επένδυση ανήκει στην εταιρία Alpha Energy. Στους 4 μονοαξονικούς μας Ιχνηλάτες τοποθετήθηκαν 44 ΦΒ πάνελ τύπου Panasonic 325W, ενώ στους άλλους δύο η μονή σειρά περιλαμβάνει 36 πάνελ.

Οι πρώτες εντυπώσεις για τη συνολική λειτουργία, έως τώρα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές. Ακολούθως σας παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό από τη διαδικασία της εγκατάστασης , αλλά και φωτό μετά την ολοκλήρωση του έργου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις  με τα συστήματα ηλιακής ιχνηλάτησης ΜLD της DEGER, χάρη στα οποία μπορείτε να έχετε μεγαλύτερες ενεργειακές αποδόσεις (έως 30% για τα μονοαξονικά συστήματα και έως 45% για τα διαξονικά) συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλη την Ελλάδα. H DEGER  είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως, κατέχοντας μάλιστα πάνω από 120.000 μηχανήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο, 

Στην  ιστοσελίδα μας έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για κάποιες από αυτές τις εγκαταστάσεις, καθώς και πώς να υλοποιήσετε την επένδυσή σας μέσω της DEGER και των συνεργατών της, ως μονόδρομος για όλους εσάς που θέλετε να έχετε πλήρη απόσβεση του κεφαλαίου που δαπανήσατε στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.