Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     

Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας

συμφωνία DEGER-KAVITSU

Μια σημαντική συμφωνία υπογράφηκε προ ολίγων ημέρων μεταξύ της DEGER και της κατασκευαστικής εταιρίας Ινδικών συμφερόντων KAVITSU ROBOTRONIX. Τα στελέχη των δύο εταιριών, ανάμεσα τους και ο CEO της DEGER Γερμανίας Hünkar Korkmaz, συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια κοινοπραξία, η οποία θα κατασκευάζει μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης αποκλειστικά για την Ινδική και την Ασιατική αγορά.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο "τάιμινγκ" για αυτή τη συμφωνία, μιας και η Ινδική κυβέρνηση στοχεύει σε ενεργειακή παραγωγή από Φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 250 GW, έως το 2022 . Ο μακροπρόθεσμος ενεργειακός στόχος της Ινδίας, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, είναι να καλύπτει το 50% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ, έως το 2030.

Όπως γίνεται  εύκολα αντιληπτό, η διείσδυση της DEGER σ' αυτές τις τόσο σημαντικές σε μέγεθος αγορές, της δίνουν  μεγάλες δυνατότητες σημαντικής ανάπτυξης και προδιαγράφουν το μέλλον της εταιρίας ως ιδιαιτέρως "ευοίωνο" . Η νέα κοινοπραξία με τη συμμετοχή της DEGER αναμένεται να αποσπάσει σημαντικό ενεργειακό μερίδιο στην Ινδική αγορά.

Η εμπορική αυτή συμφωνία, σχεδιάστηκε και επιτεύχθηκε με τη καθοριστική συμβολή της  πολυεθνικής  και συμβουλευτικής στον τομέα των επενδύσεων, εταιρίας Crescendo Worldwide.