Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας

συμφωνία DEGER-KAVITSU

Μια σημαντική συμφωνία υπογράφηκε προ ολίγων ημέρων μεταξύ της DEGER και της κατασκευαστικής εταιρίας Ινδικών συμφερόντων KAVITSU ROBOTRONIX. Τα στελέχη των δύο εταιριών, ανάμεσα τους και ο CEO της DEGER Γερμανίας Hünkar Korkmaz, συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια κοινοπραξία, η οποία θα κατασκευάζει μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης αποκλειστικά για την Ινδική και την Ασιατική αγορά.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο "τάιμινγκ" για αυτή τη συμφωνία, μιας και η Ινδική κυβέρνηση στοχεύει σε ενεργειακή παραγωγή από Φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 250 GW, έως το 2022 . Ο μακροπρόθεσμος ενεργειακός στόχος της Ινδίας, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, είναι να καλύπτει το 50% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ, έως το 2030.

Όπως γίνεται  εύκολα αντιληπτό, η διείσδυση της DEGER σ' αυτές τις τόσο σημαντικές σε μέγεθος αγορές, της δίνουν  μεγάλες δυνατότητες σημαντικής ανάπτυξης και προδιαγράφουν το μέλλον της εταιρίας ως ιδιαιτέρως "ευοίωνο" . Η νέα κοινοπραξία με τη συμμετοχή της DEGER αναμένεται να αποσπάσει σημαντικό ενεργειακό μερίδιο στην Ινδική αγορά.

Η εμπορική αυτή συμφωνία, σχεδιάστηκε και επιτεύχθηκε με τη καθοριστική συμβολή της  πολυεθνικής  και συμβουλευτικής στον τομέα των επενδύσεων, εταιρίας Crescendo Worldwide.