Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Solar log το καταγραφικό πασπαρτού της φωτοβολταϊκής σας δραστηριότητας

Με τo καταγραφικό σύστημα της Solar log μπορείτε να αποθηκεύετε και να παρατηρείτε την ενεργειακή σας δραστηριότητα σε ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον,  χρηστικό και γρήγορο στην εφαρμογή του.  Έχετε τη δυνατότητα να τα λειτουργήσετε και να δείτε τις αποδόσεις της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης μέσω εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαλείων, από την οθόνη τους (στα μοντέλα solar log 1200, και 2000) στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας μέσω της ειδικής εφαρμογής WEB Enerest™ ή online εξ αποστάσεως μέσω του portal ή του team viewer.

 

Με αυτό τον τρόπο έχετε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ωρου άμεση εικόνα για τις αποδόσεις της μικρής αυτόνομης οικιακής, της μεγάλης επαγγελματικής σας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, ακόμα και των μεγάλων σε μέγεθος ΦΒ πάρκων,. Έτσι γίνεται εφικτό να προστατέψετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα οικονομικά σας συμφέροντα  όπως και την επένδυση σας.

 

 

 

Το solar log έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να αποτελεί το απόλυτο πασπαρτού, καθώς μπορεί να συνδεθεί με πάνω από 1700 διαφορετικούς τύπους inverter, 100 και πλέον διαφορετικών κατασκευαστών, ακόμα και εταιριών που έχουν κλείσει , με αποτέλεσμα να μην διαθέτουν πλέον τεχνική υποστήριξη των καταγραφικών τους συστημάτων. 

 

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι πελάτης μας στην Ελλάδα  (που το παλιό του καταγραφικό είχε καεί εξαιτίας υπερτάσεων),  χρησιμοποίησε το καταγραφικό (Solar log 1200) συνδέοντάς το σε 9 inverter  τύπου ΤLX Danfoss 15 kW  βιομηχανικού δικτύου RS485 . Διαπίστωσε ότι μπορεί να παρατηρεί και να καταγράφει τις ενεργειακές αποδόσεις  και τα οικονομικά του οφέλη σαφώς με πιο βελτιωμένο τρόπο από ότι στο παρελθόν.

 

(φωτό) To Solar log 1200 αποδίδει άψογα σε ΦΒ πάρκο στην Ελλάδα 

 

Στη συνέχεια παραθέτουμε 5 διαφορετικούς τύπους μοντέλων που είναι διαθέσιμοι και προορίζονται να καλύψουν το ευρύ φάσμα των απαιτήσεων κάθε ενεργειακού καταναλωτή - παραγωγού (με επισυναπτόμενα τα φυλλάδια υλικού τους στα αγγλικά) :

 

Αρχικά το  Solar log 50 Gateway απευθύνεται στις μικρές οικιακές εφαρμογές συνολικής ισχύος έως 15 kWp, (π.χ φωτοβολταϊκά πάνελ εγκατεστημένα σε κάποια στέγη σπιτιού). Είναι συμβατό με όλους τους τύπους inverter μεγάλων εταιριών συνδεόμενο μέσω πρωτόκολλων  RS485, RS422 και σύνδεση Ethernet, ενώ οι ρυθμίσεις του πραγματοποιούνται μέσω usb σύνδεσης. Παρόλο που δεν διαθέτει κάποια οθόνη μπορεί να απεικονίζει τα ενεργειακά δεδομένα σας στον υπολογιστή, κινητό ή tablet μέσω της εφαρμογής   Solar-Log WEB Enerest™

  

 

Το Solar log 300 μπορεί να συνδεθεί με έως 100 inverter και προορίζεται για μικρομεσαίες εγκαταστάσεις συνολικής ισχύος 15 kWp. Έχει επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προγενέστερο Solar log 250, ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί στα 30 kWp.

 

 

Για πιο μεγάλες ΦΒ εγκαταστάσεις , συνολικής ισχύος 100 Kwp, σύνδεση με έως 100 inverter με δυνατότητα αναβάθμισης στα 250 kWp, συνιστάται το καταγραφικό Solar log 1200. Διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών αφής, ικανή να αποδώσει στο γραφικό της περιβάλλον τα στατιστικά των ενεργειακών αποδόσεων.

 

 

 

 

 

Τo Solar log 1900  απευθύνεται σε μεγάλες εγκαταστάσεις ισχύος έως 2000 kWp. Το καταγραφικό αυτό έχει λειτουργία συναγερμού για αντικλεπτική προστασία. Επίσης όπως και το Solar log 2000 διαθέτει την ικανότητα διασύνδεσης μεταξύ 10 καταγραφικών και τη κάλυψη του   συνόλου δεκαπλάσιας ισχύος.

   

 Το Solar log 2000 μπορεί καταγράφει συνολική ισχύ έως 2000 kWp, ενώ μπορεί να συνδεθεί έως και με 100 inverter. Σε σχέση με το Solar log 1900, διαθέτει επιπλέον έγχρωμη οθόνη αφής TFT και δυνατότητα γραφικής απεικόνισης της ενεργειακής παραγωγής στη συσκευή.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης μεταξύ 10 καταγραφικών, επομένως  καλύπτεται το σύνολο δεκαπλάσιας ισχύος.


 

Οι ιδιοκτήτες Φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ενεργειακή σας δραστηριότητα από το καταγραφικό της Solar log και να μην επαφίεστε σε μια απλή ανάγνωση του λογαριασμού της ΔΕΗ  ή της ένδειξης του μετρητή , με τα προβλήματα που αυτό συνεπάγεται.  

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες - διευκρινίσεις, για να λάβετε κάποια προσφορά και φυσικά για να παραγγείλετε κάποιο από τα καταγραφικά της Solar log,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε επιπλέον να σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας ΦΒ σύστημα.

 

 

Share