Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

"Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     

Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR

Mεξικό s100 dr

Η DEGER συνεχίζει την επέκτασή της στη διεθνή αγορά κατακτώντας μέσω της τεχνολογία της MLD , όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον παγκόσμιο κλάδο των Φωτοβολταϊκών.  Αυτή τη φορά σειρά είχε το Μεξικό, όπου εγκαταστάθηκε για λογαριασμό της εταιρίας Γερμανικών συμφερόντων Desmex στη Agricola Gova της περιοχής Λεόν, μια νέα ενεργειακή εγκατάσταση συνολικής ισχύος 474,6 kWp, η οποία θα καλύψει τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες   των αγροτικών δραστηριότητων της μεγάλης αυτής φάρμας.

Το έργο αυτό αποτελεί την αφετηρία για μια σειρά νέων Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με Ιχνηλάτες της DEGER, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σχεδόν σε ολόκληρη τη Μεξικανική επικράτεια. Η Desmex, με έδρα τη Λεόν, είναι ένας μεγάλος όμιλος 26 εταιριών και 150 συνεργατών, έχοντας σημαντική δραστηριότητα στους τομείς της βιομηχανίας, ένδυσης και ΑΠΕ, στη πολυπληθέστατη αυτή χώρα της Κεντρικής Αμερικής .

Ο καθένας από τους εγκατεστημένους 36 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER S100-DR φέρει σε διπλή σειρά 44 Φωτοβολταϊκά πάνελ Solarnova ισχύος 300Wp. Συνολικά τοποθετήθηκαν 1582 ΦΒ πάνελ, ενώ τα 36 τράκερ ακολουθούν το μοτίβο, master-slave. (19 master και 17 slave).  Πιο συγκεκριμένα, στον Ιχνηλάτη master τοποθετείται ο αισθητήρας MLD, ενώ ο διπλανός του Ιχνηλάτης μοιράζεται σε real-time δεδομένα, επακριβώς τις ίδιες εντολές και συντεταγμένες κλίσης.  Με αυτό τον τρόπο, πέραν της απλούστευσης στην εγκατάσταση, γίνεται και εξοικονόμηση σε αισθητήρες και στους απαιτούμενους ενεργειακούς πόρους, έτσι ώστε να υπάρχει σημαντικό οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη της ενεργειακής εγκατάστασης.

 

 

Να σας θυμίσουμε ότι, ακριβώς πριν από ένα έτος, εγκαινιάστηκε για την ΕΒΟΛ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, μια  παρόμοιας ισχύος ενεργειακή εγκατάσταση με μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-PF-DR. (500 kWp - 44 τράκερ) . Περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο  μπορείτε να διαβάσετε εδώ.