Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Η αξιολόγηση από τους πελάτες μας

customer service

 

Όλοι εμείς οι άνθρωποι που απαρτίζουμε τη DEGERHellas θεωρούμε πολύ σημαντική την άποψη όσων εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βάσει αυτής της λογικής σας ενημερώνουμε ότι έχουμε σύνταξει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο - οδηγό, το οποίο συμπληρώνεται με ορίζοντα διετίας εναρμονισμένο με την εγγύηση του εξοπλισμού που σας παρέχουμε. Η διαδικασία αυτή μας βοηθάει να συλλέξουμε τις απόψεις και γνώμες σχετικά με τις εγκατάστασεις σας που χρησιμοποιούν εξοπλισμό της DEGER.

 

Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα το ερωτηματολόγιο θα έχετε την ευκαιρία να καταθέσετε τη γνώμη σας  σύντομα σε ένα νέο ερωτηματολόγιο με μερικώς διαφοροποιημένες ερωτήσεις, προσανατολισμένο  στις σημερινές απαιτήσεις και στα θέματα που απασχολούν τους εγκαταστάτες του εξοπλισμού μας , όπως και τους ιδιοκτήτες των ΦΒ εγκαταστάσεων.

 

 Στο προηγούμενο ερωτηματολόγιο (Iανουάριος 2013 - Αύγουστος 2015) τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά με τη πλειοψηφία όσων  εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της DEGER και τη τεχνική υποστήριξη της DEGERHellas, για μεγιστοποίηση  της απόδοσης των Φωτοβολταϊκών τους εγκαταστάσεων, να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έλαβαν.

 

Το ερωτηματολόγιο συμπλήρωσαν 58 εταιρίες - εγκαταστάτες ΦΒ πάρκων και 7 ιδιοκτήτες μεγάλων εγκαταστάσεων. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι περίπου 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα σύστηματα της DEGER διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ περίπου 70% χαρακτήρισαν εξαιρετική ή πολύ καλή τη ποιότητα των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

 

 

(ενδεικτικά γραφήματα από το ερωτηματολόγιο Ιανουαρίου 2013 - Αυγούστου 2015)