Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Nέο κανάλι της Degerhellas στο youtube και λογαριασμός στο twitter

Παράλληλα με τη συμμετοχή  στη νέα σελίδα μας στο facebook, έχετε πλέον τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube και να παρακολουθείτε  ενδιαφέροντα βίντεο ανά διαστήματα, στα οποία θα παρουσιάζονται οι τεχνολογίες και καινοτομίες που υποστηρίζει η DΕGER , όπως και ενημερωτικό περιεχομένο από τις δραστηριότητες και τα έργα μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο , μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube:

Degerhellas LTD

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο twitter για μια πιο άμεση ενημέρωση, ακολουθώντας το link :

 @degerhellas

 

 

 

 

 

 

 

 

Share