Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     

You are here

Νότια Αφρική : H DEGER κατασκεύασε Φωτοβολταϊκό πάρκο σε φάρμα

 

Σε απομονωμένη περιοχή του Ντισελφοντέϊν, στο Βόρειο Ακρωτήρι της Ν. Αφρικής, οι αγρότες δυσκολεύονταν να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες των αγροτικών εκτάσεών τους εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, υψηλού κόστους και αναξιοπιστίας του Δημόσιου Ηλεκτρικού Δικτύου. Τη λύση για τη φάρμα τους ήρθε να δώσει η DEGER εκμεταλλευόμενη τη πολυετή πείρα της. σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Το πιλοτικό ΦΒ πάρκο ισχύος 188 kWp  αποτελείται από 15 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-DR-CFθεμελιωμένους με σκυρόδεμα και έχοντας τοποθετήμενα στον καθένα από αυτούς 38 πάνελ Jinko, ισχύος 330w , τεχνολογίας 72 cell .  Κάθε σειρά τρίων Ιχνηλατών συνδέεται με έναν ξεχωριστό Inverter, ενώ ολόκληρη η εγκατάσταση  είναι διασυνδεδεμένη με το Δημόσιο Δίκτυο.

Έχοντας πλέον επαρκή ενέργεια για να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις τους, οι αγρότες ποτίζουν μεγάλες εκτάσεις με νερό που έρχεται απευθείας από τον  ποταμό Οράγγη. Η απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία της εγκατάστασης, οδήγησε στην απόφαση για επέκταση των έργων και  στις παρακείμενες φάρμες.

Η DEGER θα έχει για άλλη μια φορά τη πρωτοπορία στην επέκταση των έργων σχεδιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας και τις αγροτικές καθημερινές ανάγκες..

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.