Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

H DEGER επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με νέο έργο 10 MW     S100-DR-BF σε αναβάθμιση 100 kW σε τεχνολογία MLD στη Φθιώτιδα: Διπλή σειρά bifacial πάνελ      Iσπανία: Ξεκίνησε η "έξυπνη" φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από διαξονικούς Ιχνηλάτες     Νέες εγκαταστάσεις 4,5 MW μονοαξονικών tracker S100-SR σε Βοιωτία και Θεσσαλονίκη     Η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΕΝ για 1% σε γη υψηλής παραγωγικότητας     ΗΠΑ : Το μεγαλύτερο έργο Ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας     Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     

Η NEA ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ SOLAR-LOG

Τα νέα προϊόντα Solar-Log συνεχίζουν στον δρόμο που χάραξε η προγενέστερη σειρά μοντέλων. Καταγράφουν  τις ενεργειακές  αποδόσεις  της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης ως το απόλυτο πασπαρτού που μπορεί να συνδεθεί με πάνω από 1700 διαφορετικούς τύπους inverter . Προσφέρονται σε 3 βασικές εκδόσεις πανομοιότυπες εξωτερικά εκδόσεις, με τον αριθμό δίπλα στο μοντέλο του να υποδηλώνει και την συνολική ισχύ για την οποία προορίζεται να καταγράφει: Kατ' αυτό τον τρόπο, διακρίνονται ως εξής :

               Solar-Log Base 15         για μικρού μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 15 kW   (το ίδιο προϊόν απευθύνεται και σε ενεργειακές εγκαταστάσεις έως 30 kWp εφόσον αποκτήσετε την  άδεια επέκτασης λογισμικού με επιπλέον κόστος  ) 

               Solar-Log Base 100       για μεσαίου μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 100,99 kW  (το ίδιο προϊόν απευθύνεται και σε ενεργειακές εγκαταστάσεις έως 250 kWp εφόσον αποκτήσετε την  άδεια επέκτασης λογισμικού  με επιπλέον κόστος)      και

               Solar-Log Base 2000     για μεγάλου μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 2 ΜW

 

Και τα τρία αυτά καταγραφικά συστήματα Solar-Log είναι ικανά να καταγράψουν την ενεργειακή παραγωγή μιας εγκατάστασης για περίοδο μεγαλύτερη των δέκα ετών. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους δεν έχουν  διαφορές μεταξύ τους, παρά μόνο στις άδειες χρήσης και δυνατότητες λογισμικού. Μέσω της έξυπνης φωνητικής πλοήγησης ALEXA amazon, πλέον υπάρχει η δυνατότητα πλέον άμεσης ηχητικής πληροφόρησης , από την άνεση του σαλονιού σας, για την ημερήσια παραγωγή και την κατάσταση της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης. 

 

Όπως ίσχυε και στις προηγούμενες εκδόσεις Solar-Log, τα καταγραφικά συνδέονται online  μέσω του εξελιγμένου διαγνωστικού λογισμικού Solar-Log WEB Enerest™ 4.0 . Με αυτό τον τρόπο σας παρέχεται η πολύ σημαντική  δυνατότητα να τα λειτουργήσετε και να δείτε τις αποδόσεις της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης  από την οθόνη τους  στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας μέσω της ειδικής εφαρμογής WEB Enerest™ ή online εξ αποστάσεως μέσω του portal ή του team viewer. 

 

 

.Μικρά στο μέγεθος, ζυγίζουν μόνο 110 γραμμάρια, συνοδεύονται παράλληλα από διετή εγγύηση λειτουργίας.

Ταυτόχρονα διαθέτουν πρωτόκολλα επικοινωνίας RS-485 , RS-422 , 2 θύρες ethernet και 2 θύρες usb. Mε ένα απλό "στικάκι" μπορείτε πολύ γρήγορα και με ασφάλεια να εγκαταστήσετε αναβαθμίσεις του λογισμικού του στη τελευταία έκδοση. Επίσης με αυτό τον τρόπο μπορείτε να περάσετε  νέες ρυθμίσεις,και αντίγραφα ασφαλείας.  Για τις ανάγκες του λογισμικού , όλα συνοδεύονται από 4 GB εσωτερική μνήμη .

 

 

Tα συστήματα τηλεμετρίας solar log συνδέονται εύκολα και γρήγορα με τη μονάδα διασύνδεσης MOD I/O , η οποία τους προσθέτει πολλές νέες δυνατότητες που θα εμφανιστούν στο μέλλον μέσω αναβαθμίσεων του λογισμικού συστήματος.

Περισσότερα για την πολύ επιτυχημένη γενιά των προκατόχων τους,  προϊόντα που έδωσαν πολλές λύσεις στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων που δεν διέθεταν αξιόπιστη ή και καθόλου τηλεμετρία, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στην προηγούμενη σχετική  μας ανάρτηση

Solar log το καταγραφικό πασπαρτού της φωτοβολταϊκής σας δραστηριότητας

 

Για περαιτέρω πληροφορίες - διευκρινίσεις, για να λάβετε κάποια προσφορά και φυσικά για να παραγγείλετε κάποιο από τα καταγραφικά της Solar log,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε επιπλέον να σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας ΦΒ σύστημα.

Share