Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα

 

Οι αισθητήρες ΜLD με το χαρακτηριστικό σχήμα πυραμίδας , δεσπόζουν πλέον στη κορυφή των Φωτοβολταϊκών πάνελ μιας ενεργειακής εγκατάστασης με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες), ισχύος περίπου 100 kW, στη περιοχή των Τρικάλων . Χάριν στη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία της εταιρίας GeoGreen του κ. Παναγιώτη Γεωργούλα πραγματοποιήθηκε με 100% επιτυχία η μετατροπή του προϋπάρχοντος  συστήματος παρακολούθησης αστρονομικού τύπου, στην εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης φωτός DEGER MLD . 

 

 

 

Τα ενεργειακά στατιστικά των πρώτων ημερών λειτουργίας  με MLD καταδεικνύουν ήδη μια σημαντική σταθεροποίηση της παραγωγής σε υψηλά επίπεδα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης, παρέχεται η πλήρης και επίσημη τεχνική υποστήριξη της DEGER σε συνεργασία φυσικά με τον εγκαταστάτη  GeoGreen Energy.

 

 

Τα σύννεφα κάνουν την εμφάνιση τους στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αλλά ο ιδιοκτήτης του Φωτοβολταϊκού πάρκου, έχει πλέον ένα λόγο για να χαμογελάει. Γνωρίζει , ότι η τεχνολογία MLD , είναι η μόνη που μπορεί να αντιλαμβάνεται κάθε αντανάκλαση του φωτός , ακόμα και στο συννεφιασμένο τοπίο, ωθώντας τα πάνελ να απορροφούν τη μέγιστη δυνατή ηλιακή ακτινοβολία .

Η ενεργειακή του παραγωγή ακόμα και μια συννεφιασμένη ημέρα θα είναι σαφώς μεγαλύτερη, από τις αντίστοιχες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση.

 

 

 Δίπλα στους 6 μετατροπείς SMA Sunny Tripower 17000TL-10 τοποθετήθηκαν προσυναρμολογημένοι πίνακες ελέγχου μαζί με τα λοιπά τεχνικά μέρη της DEGER.

Οι αισθητήρες και ο λοιπός τεχνολογικός εξοπλισμός DEGER είναι συνδεδεμένοι με τον mld adaptor board, κατάλληλο για χρήση στην αναβάθμιση μονοαξονικών και διαξονικών ενεργειακών συστημάτων.

 

Γιατί να εγκλωβίζεστε και εσείς σε παρωχημένους τύπους trackers και να μένετε στις τελευταίες θέσεις του ενεργειακού παιχνιδιού ;

Οι περισσότεροι τράκερ που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά, δεν διαθέτουν πλέον επίσημη τεχνική υποστήριξη, με αποτέλεσμα η ενεργειακή τους παραγωγή να μην είναι η καλύτερη δυνατή, εξαιτίας δυσλειτουργιών και φθαρμένων ανταλλακτικών.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ενεργειακή σας εγκατάσταση από τρίτα συστήματα Ιχνηλάτησης, στη μοναδική τεχνολογία ανίχνευσης φωτός MLD της DEGER και να διαπιστώσετε αυξημένη την ενεργειακή σας παραγωγή από την αμέσως επόμενη ημέρα.

Τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης, αλλά και περισσότερα στοιχεία μπορείτε να τα μάθετε, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο :

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ ΣΕ DEGER MLD