Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Νέες εγκαταστάσεις 4,5 MW μονοαξονικών tracker S100-SR σε Βοιωτία και Θεσσαλονίκη     Η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΕΝ για 1% σε γη υψηλής παραγωγικότητας     ΗΠΑ : Το μεγαλύτερο έργο Ηλιακής Ιχνηλάτησης MLD με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας     Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     

Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα

 

Οι αισθητήρες ΜLD με το χαρακτηριστικό σχήμα πυραμίδας , δεσπόζουν πλέον στη κορυφή των Φωτοβολταϊκών πάνελ μιας ενεργειακής εγκατάστασης με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες), ισχύος περίπου 100 kW, στη περιοχή των Τρικάλων . Χάριν στη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία της εταιρίας GeoGreen του κ. Παναγιώτη Γεωργούλα πραγματοποιήθηκε με 100% επιτυχία η μετατροπή του προϋπάρχοντος  συστήματος παρακολούθησης αστρονομικού τύπου, στην εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης φωτός DEGER MLD . 

 

 

 

Τα ενεργειακά στατιστικά των πρώτων ημερών λειτουργίας  με MLD καταδεικνύουν ήδη μια σημαντική σταθεροποίηση της παραγωγής σε υψηλά επίπεδα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης, παρέχεται η πλήρης και επίσημη τεχνική υποστήριξη της DEGER σε συνεργασία φυσικά με τον εγκαταστάτη  GeoGreen Energy.

 

 

Τα σύννεφα κάνουν την εμφάνιση τους στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αλλά ο ιδιοκτήτης του Φωτοβολταϊκού πάρκου, έχει πλέον ένα λόγο για να χαμογελάει. Γνωρίζει , ότι η τεχνολογία MLD , είναι η μόνη που μπορεί να αντιλαμβάνεται κάθε αντανάκλαση του φωτός , ακόμα και στο συννεφιασμένο τοπίο, ωθώντας τα πάνελ να απορροφούν τη μέγιστη δυνατή ηλιακή ακτινοβολία .

Η ενεργειακή του παραγωγή ακόμα και μια συννεφιασμένη ημέρα θα είναι σαφώς μεγαλύτερη, από τις αντίστοιχες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση.

 

 

 Δίπλα στους 6 μετατροπείς SMA Sunny Tripower 17000TL-10 τοποθετήθηκαν προσυναρμολογημένοι πίνακες ελέγχου μαζί με τα λοιπά τεχνικά μέρη της DEGER.

Οι αισθητήρες και ο λοιπός τεχνολογικός εξοπλισμός DEGER είναι συνδεδεμένοι με τον mld adaptor board, κατάλληλο για χρήση στην αναβάθμιση μονοαξονικών και διαξονικών ενεργειακών συστημάτων.

 

Γιατί να εγκλωβίζεστε και εσείς σε παρωχημένους τύπους trackers και να μένετε στις τελευταίες θέσεις του ενεργειακού παιχνιδιού ;

Οι περισσότεροι τράκερ που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά, δεν διαθέτουν πλέον επίσημη τεχνική υποστήριξη, με αποτέλεσμα η ενεργειακή τους παραγωγή να μην είναι η καλύτερη δυνατή, εξαιτίας δυσλειτουργιών και φθαρμένων ανταλλακτικών.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ενεργειακή σας εγκατάσταση από τρίτα συστήματα Ιχνηλάτησης, στη μοναδική τεχνολογία ανίχνευσης φωτός MLD της DEGER και να διαπιστώσετε αυξημένη την ενεργειακή σας παραγωγή από την αμέσως επόμενη ημέρα.

Τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης, αλλά και περισσότερα στοιχεία μπορείτε να τα μάθετε, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο :

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ ΣΕ DEGER MLD