Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Λιθουανία: Νέα εγκατάσταση της DEGER - 450 kW με συνδυασμό μονοαξονικών και διαξονικών τράκερ     Η DEGER υπογράφει μεγάλο έργο 17,5 MW και δίνει λύσεις σε αγρότες στη Νότια Αφρική     2018-2019: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Δελέρια Λάρισας: 5 χρόνια σταθερών αποδόσεων από την αναβάθμιση εγκατάστασης 150 kWp Ιχνηλατών αστρονομικού αλγορίθμου σε DEGER MLD     ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣEΩΝ : S100-SR και bifacial πάνελ δίνουν πνοή σε ΦΒ πάρκο 100kW σταθερών βάσεων στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας     Επιδόσεις για όσκαρ στην Πάφο! Οι Ιχνηλάτες D100 και τα πάνελ Panasonic Hit αποδίδουν σε πολύ υψηλά επίπεδα     ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     

H οικολογία στη πρώτη γραμμή - Η Greenpeace εγκαθιστά τον Ιχνηλάτη D60H στο Πολωνικό Woodstock

γουντστοκ_d60h

Kάθε χρόνο αρχές Αυγούστου, στη περιοχή του Κοζτρίν στα σύνορα της Πολωνίας με τη Γερμανία, λαμβάνει μέρος το μεγαλύτερο υπαίθριο οικολογικό φεστιβάλ της Ευρώπης. Σε αυτό το Πολωνικό Γούντστοκ, νεολαίοι από όλη την Ευρώπη συναθροίζονται και κατασκηνώνουν στις απέραντες πράσινες εκτάσεις της περιοχής. Εκεί γνωρίζονται μεταξύ τους , έρχονται σε επαφή με τη φύση και την οικολογία, παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις, συναυλίες και γενικότερα ακτιβιστικά δρώμενα.

 

Η ΕkoWioska ,μια οικολογική ομάδα που ανήκει στη Πολωνική Greenpeace , καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των συναθροιζομένων, εγκαθιστώντας δίπλα στις σκηνές τον διαξονικό Ιχνηλάτη  D60H που ενσωματώνει τη τεχνολογία MLD για 45% επιπλέον απόδοση σε σχέση με τα ΦΒ πάνελ σταθερών βάσεων .

 

Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα αμέτρητους κατασκηνωτές να συρρέουν στην εγκατάσταση για να φορτίσουν τα κινητά τους. Έτσι διαδίδεται το καλύτερο οικολογικό μήνυμα για ηλιακή ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

 

Δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εγκατάσταση του ΦΒ συστήματος, όπως και κάποιες από τις ανέμελες στιγμές που απόλαυσαν όσοι συμμετείχαν στη πανευρωπαϊκή αυτή σύναξη.

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.