Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

H οικολογία στη πρώτη γραμμή - Η Greenpeace εγκαθιστά τον Ιχνηλάτη D60H στο Πολωνικό Woodstock

γουντστοκ_d60h

Kάθε χρόνο αρχές Αυγούστου, στη περιοχή του Κοζτρίν στα σύνορα της Πολωνίας με τη Γερμανία, λαμβάνει μέρος το μεγαλύτερο υπαίθριο οικολογικό φεστιβάλ της Ευρώπης. Σε αυτό το Πολωνικό Γούντστοκ, νεολαίοι από όλη την Ευρώπη συναθροίζονται και κατασκηνώνουν στις απέραντες πράσινες εκτάσεις της περιοχής. Εκεί γνωρίζονται μεταξύ τους , έρχονται σε επαφή με τη φύση και την οικολογία, παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις, συναυλίες και γενικότερα ακτιβιστικά δρώμενα.

 

Η ΕkoWioska ,μια οικολογική ομάδα που ανήκει στη Πολωνική Greenpeace , καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των συναθροιζομένων, εγκαθιστώντας δίπλα στις σκηνές τον διαξονικό Ιχνηλάτη  D60H που ενσωματώνει τη τεχνολογία MLD για 45% επιπλέον απόδοση σε σχέση με τα ΦΒ πάνελ σταθερών βάσεων .

 

Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα αμέτρητους κατασκηνωτές να συρρέουν στην εγκατάσταση για να φορτίσουν τα κινητά τους. Έτσι διαδίδεται το καλύτερο οικολογικό μήνυμα για ηλιακή ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

 

Δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εγκατάσταση του ΦΒ συστήματος, όπως και κάποιες από τις ανέμελες στιγμές που απόλαυσαν όσοι συμμετείχαν στη πανευρωπαϊκή αυτή σύναξη.

 

Για περισσότερα νέα αναφορικά με εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης DEGER ανά την υφήλιο, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.