Διαξονικός Ιχνηλάτης D80

Χαρακτηριστικά

Σχετικά με το Διαξονικό ιχνηλάτη D80

O διαξονικός ιχνηλάτης DEGER D80 χρησιμοποιείται για επιφάνειες πάνελ έως 53 m2 και έχει ανθεκτικότητα σε συνθήκες πίεσης ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα. Το πολύ υψηλό επίπεδο αποδοτικότητάς του βρίσκει μια από τις εφαρμογές του στην ιδιαίτερα χαμηλή επιπλέον ενέργεια που καταναλώνει. Δεν απαιτεί ούτε το 0,5 % της επιπλέον ενέργειας για τη λειτουργία του.
Διαξονικός Ιχνηλάτης D80

3 D80 Σε μια μονάδα διαχείρισης λύματων, στην  συχνά ομιχλώδη κοιλάδα της πόλης του Mosen στην Ελβετία. Η απεικονιζόμενη εγκατάσταση  ειναι ισχύος 30 kWp, παράγει ετησίως 40 χιλιάδες κιλοβατώρες και αποδίδει κατα μέσο όρο 1340 kWh/kWp, ένα εξαιρετικό νούμερο για τα δεδομένα της όχι και τόσο ηλιόλουστης περιοχής

Διαξονικός Ιχνηλάτης D80

Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα ανέμου έως 130 χλμ/ ώρα

O D80 tracker της DEGER καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες βιομηχανικού κτιρίου στη περιοχή του Χορμπ Αμ Νέκαρ στη Γερμανία

Τεχνολογία MLD

O D80 όπως και οι υπόλοιποι διαξονικοί trackers της DEGER εκμεταλλεύεται στο έπακρον όλα τα οφέλη της τεχνολογίας MLD,  παράγοντας ετησίως έως και 45% επιπλέον ενέργεια  σε σχέση με τα Φωτοβολταϊκά σταθερών βάσεων.
Η τεχνολογία Μέγιστης Ηλιακής Απόδοσης ΜLD έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδισμα του φωτός, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή απόδοση στους Ιχνηλάτες της DEGER και κατά συνέπεια μεγαλύτερα κέρδη σε όλους όσους την επιλέγουν.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους DEGER D80 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.

Σχετικά Αρχεία

Scroll to Top