3 D80 Σε μια μονάδα διαχείρισης λύματων, στην συχνά ομιχλώδη κοιλάδα της πόλης του Mosen στην Ελβετία. Η απεικονιζόμενη εγκατάσταση ειναι ισχύος 30 kWp, παράγει ετησίως 40 χιλιάδες κιλοβατώρες και αποδίδει κατα μέσο όρο 1340 kWh/kWp, ένα εξαιρετικό νούμερο για τα δεδομένα της όχι και τόσο ηλιόλουστης περιοχής
O D80 tracker της DEGER καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες βιομηχανικού κτιρίου στη περιοχή του Χορμπ Αμ Νέκαρ στη Γερμανία
O D80 όπως και οι υπόλοιποι διαξονικοί trackers της DEGER εκμεταλλεύεται στο έπακρον όλα τα οφέλη της τεχνολογίας MLD, παράγοντας ετησίως έως και 45% επιπλέον ενέργεια σε σχέση με τα Φωτοβολταϊκά σταθερών βάσεων.
Η τεχνολογία Μέγιστης Ηλιακής Απόδοσης ΜLD έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδισμα του φωτός, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή απόδοση στους Ιχνηλάτες της DEGER και κατά συνέπεια μεγαλύτερα κέρδη σε όλους όσους την επιλέγουν.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους DEGER D80 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.
Γίνε συνδρομητής στα Newsletters μας