DegerHellas

DegerHellas η Εταιρία μας

Η DegerHellas Μον.ΕΠΕ  είναι η κορυφαία εταιρία συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης στην Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας προμηθεύσει αμέτρητα φωτοβολταϊκά έργα με πάνω από 7000 Ιχνηλάτες βασιζόμενη στην παγκόσμια πατέντα εύρεσης της Μέγιστης Ακτινοβολίας Ηλίου MLD (Maximum Light Detection) του οίκου Degerenergie . Σκοπός της εταιρίας είναι πέρα από την υποστήριξη των κορυφαίων υλικών ιχνηλάτησης η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών έντασης γνώσης στους τομείς των φωτοβολταϊκών έργων κάθε τύπου της εξοικονόμησης ενέργειας και της βελτιστοποίησης της παραγωγής πράσινης ενέργειας.

Η εταιρία στελεχώνεται από συνεργάτες με εμπειρία στην Τέχνη της Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας και αποδεδειγμένη πολύτιμη γνώση δεκαετιών στην υποστήριξη ενεργειακών έργων αλλά και συστημάτων μηχανοτρονικής. Αυτό είναι πολύτιμο εφόδιο για την υπεύθυνη και επαγγελματική υποστήριξη των υλικών της Degerenergie σε μια εποχή που το οικονομικό περιβάλλον κατέστησε ιδιαίτερα δύσκολο το υπεύθυνο και σωστό σέρβις σε παρελκόμενα συστήματα ΦΒ εγκαταστάσεων.

DEGER  είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως, κατέχοντας μάλιστα πάνω από 130.000 μηχανήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο, Από τις χιονισμένες πλαγιές του Καναδά έως τις πολυτελείς κατοικίες στη πόλη των Αγγέλων (Λος Άντζελες), η DEGER επεκτείνεται διαρκώς, πλέον σε μεγάλες  αγορές όπως και της Ινδίας και της Αφρικανικής Ηπείρου, έχοντας ως κύριους άξονές της τη τεχνολογία αιχμής και τα σημαντικά ωφέλη που αποκομίζουν οι πελάτες της. Η ενέργεια, η οποία μας παρέχεται απλόχερα από το φυσικό μας περιβάλλον αξιοποιείται στο έπακρον με αποτέλεσμα να υπάρχει ραγδαία αύξηση στις αποδόσεις έργων ανά τον κόσμο.

Η DegerHellas βελτιστοποιώντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μπορεί να υποστηρίζει υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα πάνω από 7000 συστήματα ιχνηλατών που είναι εγκατεστημένα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Οι ιχνηλάτες της DEGER αποδίδουν στους πελάτες μας σημαντική αύξηση στην απόδοση των φωτοβολταϊκών πάνελ, έτσι ώστε να τα καταστούν ιδιαιτέρως επικερδή για όσους έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν τα συστήματά μας.

 

Παρουσιάζοντας τις νέες σειρές προϊόντων της S και D,  η DEGER καινοτομεί για ακόμα μια φορά στην αγορά των Φωτοβολταϊκών, και πιο συγκεκριμένα σ’ αυτή των συστημάτων Ιχνηλάτησης. Οι νέοι μονοαξονικοί Ιχνηλάτες S προσφέρουν έως 30% επιπλέον ετήσια απόδοση σε σχέση με τα συστήματα σταθερών βάσεων , δίχως  να υπάρχει σημαντική διαφορά στο κόστος κτήσης τους . Όσοι θέλουν να βαδίσουν το μονοπάτι της απόλυτης απόδοσης , δεν έχουν παρά να επιλέξουν κάποιο προϊόν από τη σειρά διαξονικών συστημάτων D (έως 45% διαφορά από τα σταθερά συστήματα σε ετήσια βάση).

Παράλληλα,  η DEGERHellas χρησιμοποιώντας την πολύχρονη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία της στον τομέα των Φωτοβολταϊκών , παρέχει τις ολοκληρωμένες λύσεις αυτόνομων συστημάτων MSS (Maximum Solar Storage), δηλαδή προκαλωδιωμένων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας  συνδεδεμένων με τις μπαταρίες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ με όλες τις ρυθμίσεις, τους αυτοματισμούς   και φυσικά την εγγύηση της  DEGERHELLAS.

 

  Από την πρώτη ιδέα έως το έτοιμο προϊόν, από τον οικονομικό υπολογισμό έως το πλήρες πακέτο σέρβις η DegerHellas προσφέρει όλες τις υπηρεσίες με άμεσους και ξεκάθαρους όρους.

Στη συνέχεια παρατίθενται μελέτες με τις αποδόσεις έργων στις εγκαταστάσεις μας σε Ελλάδα και Κύπρο , ετών 2010-2011,2013, 2016,2017,2018,2019 και 2020.

Scroll to Top