Ιχνηλάτης Top Tracker S8.5

Χαρακτηριστικά

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5

Σχετικά με τον Ιχνηλάτη Top Tracker S8.5

O μονοαξονικός ιχνηλάτης Top Tracker S8.5  χρησιμοποιείται για επιφάνειες πάνελ έως 8,5 m2  και έχει ανθεκτικότητα σε συνθήκες πίεσης ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα.

Eίναι ο πιο μικρός και ταυτόχρονα ο πιο φημισμένος Ιχνηλάτης . Μπορείτε να τον συναντήσετε από τα φωτοβολταϊκά  πάρκα της Σικελίας έως τις οροφές εργοστασίων στη Βαρκελώνη και στην Αθήνα.

O  S8.5 αποδίδει 30%-35% περισσότερο, σύμφωνα με 12ετής πραγματικές μετρήσεις ανά την Ελλάδα σε σχέση με τα συστήματα σταθερών βάσεων. Η εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης φωτός MLD που ενσωματώνουν οι ιχνηλάτες μας, είναι σαφέστατα αποδοτικότερη   από τη τεχνολογία ιχνηλάτησης με τη μέθοδο της αστρονομικής παρακολούθησης. Το γεγονός αυτό έχει καταδειχτεί από τις αναβαθμίσεις Φωτοβολταϊκών πάρκων που είχαν αστρονομικούς ιχνηλάτες και τους αντικατέστησαν με μονοαξονικά τράκερ της DEGER . Στα Παράλια της Δυτικής Αττικής η συνδυασμένη χρήση των  S8.5 οδήγησε σε μια εξαιρετική παραγωγική εγκατάσταση με αύξηση της τάξεως του 25 %. (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο).

Ο Toptracker S8.5 αποτελεί μια εξαιρετική λύση για ενα αποδοτικό αυτόνομο, μια διάταξη NET-Metering επί εδάφους ή ακόμα και η μοναδική λύση για αύξηση της απόδοσης των πάνελ στο πρόγραμμα 6kW! Επίσης αποτελεί εξαιρετική λύση για άντληση υδάτων.

Top Tracker S8.5 – Ενεργειακή εγκατάσταση 100 kW της ΑVELION στη Κερατέα Αττικής.

Ιχνηλάτης Top Tracker S8.5

Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα ανέμου έως 130 χλμ/ ώρα

Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 10 Kw  σε οροφή στη Λάρισα

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5 Μολαοί Λακωνίας

Ιχνηλάτης Top Tracker S8.5

Τοp Tracker S8.5 – Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 10 Kw σε οροφή στους Μολαούς Λακωνίας

Πρέπει ακόμα να τονιστεί  ότι η στιβαρή ατσάλινη κατασκευή του S8.5 προσθέτει πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους DEGER Top Tracker S8.5 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.

Scroll to Top