Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5

Χαρακτηριστικά

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5

Σχετικά με το Ιχνηλάτη Top Tracker 8.5

O μονοαξονικός ιχνηλάτης Top Tracker 8.5  χρησιμοποιείται για επιφάνειες πάνελ έως 8,5 m2  και έχει ανθεκτικότητα σε συνθήκες πίεσης ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα.

Eίναι ο πιο μικρός και ταυτόχρονα ο πιο φημισμένος Ιχνηλάτης . Μπορείτε να τον συναντήσετε από τα φωτοβολταϊκά  πάρκα της Σικελίας έως τις οροφές εργοστασίων στη Βαρκελώνη και στην Αθήνα.

O Toptracker 8.5 αποδίδει 30%-35% περισσότερο, σύμφωνα με 12ετής πραγματικές μετρήσεις ανα την Ελλάδα σε σχέση με τα συστήματα σταθερών βάσεων. Η εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης φωτός MLD που ενσωματώνουν οι ιχνηλάτες μας, είναι σαφέστατα αποδοτικότερη   από τη τεχνολογία ιχνηλάτησης με τη μέθοδο της αστρονομικής παρακολούθησης. Το γεγονός αυτό έχει καταδειχτεί από τις αναβαθμίσεις Φωτοβολταϊκών πάρκων που είχαν αστρονομικούς ιχνηλάτες και τους αντικατέστησαν με μονοαξονικά τράκερ της DEGER . Στα Παράλια της Διτικής Αττικής η συνδυασμένη χρηση των Toptracker 8.5 οδήγησε σε μια εξαιρετική παραγωγική εγκατάσταση με αύξηση της τάξεως του 25 %. (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο).

Ο Toptracker 8.5 αποτελεί μια εξαιρετική λύση για ενα αποδοτικό αυτόνομο, μια διάταξη NET-Metering επί εδάφους ή ακόμα και η μοναδική λύση για αύξηση της απόδοσης των πάνελ στο πρόγραμμα 6kW! Επίσης αποτελεί εξαιρετική λύση για άντληση υδάτων.

Top Tracker 8.5 – Ενεργειακή εγκατάσταση 100 kW της ΑVELION στη Κερατέα Αττικής.

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5

Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα ανέμου έως 130 χλμ/ ώρα

Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 10 Kw  σε οροφή στη Λάρισα

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5 Μολαοί Λακωνίας

Ιχνηλάτης Top Tracker 8.5

Τοp Tracker 8.5 – Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 10 Kw σε οροφή στους Μολαούς Λακωνίας

Πρέπει ακόμα να τονιστεί  ότι η στιβαρή ατσάλινη κατασκευή του top tracker 8.5 προσθέτει πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους DEGER Top Tracker 8.5 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.

Scroll to Top