Μονοαξονικός Ιχνηλάτης S15

Χαρακτηριστικά

tracker s15

Σχετικά με τον Ιχνηλάτη S15

O μονοαξονικός ιχνηλάτης  S15  χρησιμοποιείται για επιφάνειες πάνελ έως 15 m2  και έχει ανθεκτικότητα σε συνθήκες πίεσης ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα.

Αποτελεί το νέο προϊόν της σειράς S , καθώς  καλύπτει το κενό μεταξύ του δημοφιλούς Ιχνηλάτη Top Tracker 8.5 και των υπόλοιπων μονοαξονικών τράκερ της DEGER.

O  S15, όπως και οι υπόλοιποι μονοαξονικοί Ιχνηλάτες της DEGER, αποδίδει 30%-35% περισσότερο, σύμφωνα με 12ετείς πραγματικές μετρήσεις ανά την Ελλάδα σε σχέση με τα συστήματα σταθερών βάσεων. Η εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης φωτός MLD που ενσωματώνουν οι ιχνηλάτες μας, είναι σαφέστατα αποδοτικότερη   από τη τεχνολογία ιχνηλάτησης με τη μέθοδο της αστρονομικής παρακολούθησης. Το γεγονός αυτό έχει καταδειχτεί από τις αναβαθμίσεις Φωτοβολταϊκών πάρκων που είχαν αστρονομικούς ιχνηλάτες και τους αντικατέστησαν με μονοαξονικά τράκερ της DEGER . 

Ο Ιχνηλάτης S15 αποτελεί μια εξαιρετική λύση  για ένα αποδοτικό αυτόνομο, μια διάταξη NET-Metering επί εδάφους ή ακόμα και η μοναδική λύση (μαζί με τον Top Tracker 8.5)  για αύξηση της απόδοσης των πάνελ στο πρόγραμμα 6kW! Επίσης αποτελεί εξαιρετική λύση για άντληση υδάτων.

Ιχνηλάτης S15 – Φωτογραφία από μια από τις πρώτες εγκαταστάσεις του στη Κεντρική Ευρώπη. (εφαρμογή προγράμματος οικιακού net metering )

Ιχνηλάτης S15

Υψηλή ανθεκτικότητα σε θεμελιώδη ταχύτητα ανέμου έως 130 χλμ/ ώρα

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους DEGER Top Tracker S15 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.

Scroll to Top