Καταγραφικά Solar Log

Η νέα γενιά καταγραφικών Solar Log

Τα νέα προϊόντα Solar-Log συνεχίζουν στον δρόμο που χάραξε η προγενέστερη σειρά μοντέλων. Καταγράφουν  τις ενεργειακές  αποδόσεις  της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης ως το απόλυτο πασπαρτού που μπορεί να συνδεθεί με πάνω από 1700 διαφορετικούς τύπους inverter .
Προσφέρονται σε 3 βασικές εκδόσεις πανομοιότυπες εξωτερικά εκδόσεις, με τον αριθμό δίπλα στο μοντέλο του να υποδηλώνει και την συνολική ισχύ για την οποία προορίζεται να καταγράφει:

Kατ’ αυτό τον τρόπο, διακρίνονται ως εξής :

Solar-Log Base 15 :     για μικρού μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 15 kW    (το ίδιο προϊόν απευθύνεται και σε ενεργειακές εγκαταστάσεις έως 30 kWp εφόσον αποκτήσετε την  άδεια επέκτασης λογισμικού με επιπλέον κόστος  ) 

Solar-Log Base 100       για μεσαίου μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 100,99 kW  (το ίδιο προϊόν απευθύνεται και σε ενεργειακές εγκαταστάσεις έως 250 kWp εφόσον αποκτήσετε την  άδεια επέκτασης λογισμικού  με επιπλέον κόστος

 Solar-Log Base 2000     για μεγάλου μεγέθους ενεργειακές εγκαταστάσεις ισχύος έως 2 ΜW

Καταγραφικά Solar Log

Και τα τρία αυτά καταγραφικά συστήματα Solar-Log είναι ικανά να καταγράψουν την ενεργειακή παραγωγή μιας εγκατάστασης για περίοδο μεγαλύτερη των δέκα ετών. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους δεν έχουν  διαφορές μεταξύ τους, παρά μόνο στις άδειες χρήσης και δυνατότητες λογισμικού. Μέσω της έξυπνης φωνητικής πλοήγησης ALEXA amazon, πλέον υπάρχει η δυνατότητα πλέον άμεσης ηχητικής πληροφόρησης , από την άνεση του σαλονιού σας, για την ημερήσια παραγωγή και την κατάσταση της Φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης. 

Όπως ίσχυε και στις προηγούμενες εκδόσεις Solar-Log, τα καταγραφικά συνδέονται online  μέσω του εξελιγμένου διαγνωστικού λογισμικού Solar-Log WEB Enerest™ 4.0 . Με αυτό τον τρόπο σας παρέχεται η πολύ σημαντική  δυνατότητα να τα λειτουργήσετε και να δείτε τις αποδόσεις της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης  από την οθόνη τους  στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας μέσω της ειδικής εφαρμογής WEB Enerest™ ή online εξ αποστάσεως μέσω του portal ή του team viewer. 

Μικρά στο μέγεθος, ζυγίζουν μόνο 110 γραμμάρια, συνοδεύονται παράλληλα από διετή εγγύηση λειτουργίας.

Ταυτόχρονα διαθέτουν πρωτόκολλα επικοινωνίας RS-485 , RS-422 , 2 θύρες ethernet και 2 θύρες usb. Mε ένα απλό “στικάκι” μπορείτε πολύ γρήγορα και με ασφάλεια να εγκαταστήσετε αναβαθμίσεις του λογισμικού του στη τελευταία έκδοση. Επίσης με αυτό τον τρόπο μπορείτε να περάσετε  νέες ρυθμίσεις,και αντίγραφα ασφαλείας.  Για τις ανάγκες του λογισμικού , όλα συνοδεύονται από 4 GB εσωτερική μνήμη.

 

Tα συστήματα τηλεμετρίας solar log συνδέονται εύκολα και γρήγορα με τη μονάδα διασύνδεσης MOD I/O , η οποία τους προσθέτει πολλές νέες δυνατότητες που θα εμφανιστούν στο μέλλον μέσω αναβαθμίσεων του λογισμικού συστήματος.

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, για να λάβετε κάποια προσφορά και φυσικά για να παραγγείλετε κάποιο από τα καταγραφικά της Solar log,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε επιπλέον να σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας ΦΒ σύστημα.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν είναι συμβατός ο inverter σας και ο εν γένει εξοπλισμός με τα μοντέλα της solar log πατώντας εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, για να λάβετε κάποια προσφορά και φυσικά για να παραγγείλετε κάποιο από τα καταγραφικά της Solar log,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε επιπλέον να σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας ΦΒ σύστημα.

Σχετικά Αρχεία

Scroll to Top