Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

ΜLD και διαξονικοί DEGER δίνουν ενέργεια σε πολυτελές καταφύγιο σαφάρι στη Ν. Αφρική     "Χορεύουν" με τις κιλοβατώρες οι S100 στον Ριζόμυλο Μαγνησίας : Συμπληρώθηκαν 2 έτη υψηλών αποδόσεων      Μεξικό : Στον ενεργειακό δρόμο που χάραξε η ΕΒΟΛ στη Μαγνησία. 500 kW φωτοβολταϊκών με S100-DR     REPOWERING με μονοαξονικές βάσεις S100 και bifacial panel 395Wp στο Νομό Φθιώτιδας     Αναβάθμιση σε ΜLD για 100 kW εγκατάσταση με μονοαξονικές κινητές βάσεις (ρόδες) στα Τρίκαλα     Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100      Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής     Φωτοβολταϊκά πάνελ bifacial και Ιχνηλάτες της DEGER: Συνδυασμός που δεν έχει αντίπαλο (video)     MLD 10 YEARS CHALLENGE: Οι αποδόσεις μιας δεκαετίας σε Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 110 kWp στην Ισπανία     Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 - Single Row στην 12η AGROTHESSALY!     

Oινόφυτα - Ηλιακό πάρκο : Aναβάθμιση αστρονομικών Ιχνηλατών σε τεχνολογία DEGER MLD

Ο ιδιοκτήτης ηλιακού πάρκου στα Οινόφυτα στράφηκε στη DEGERHellas για να αυξήσει την ημερήσια απόδοση των εγκαταστάσεών του. Οι αστρονομικοί ιχνηλάτες διαξονικού τύπου, υστερούσαν στην επιθυμητή απόδοση με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση για την αναβάθμιση του συστήματος παρακολούθησης του ηλίου. Η DEGERHellas έδωσε μια απολύτως επιτυχημένη ενεργειακή λύση.Το ηλιακό πάρκο έχει εγκατεστημένη ισχύ 100 kWp και για να αναδειχθεί η διαφορά στην απόδοση, επιλέχθηκε ένας tracker με ισχύ 13,4 kW, ο οποίος προηγουμένως ήταν εξοπλισμένος με αστρονομικό εντοπισμό και έλεγχο σκίασης για το απόγευμα. Η μονάδα αυτή αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε με 2 αισθητήρες MLD της Deger καθώς και σχετικό πίνακα αυτοματισμού σχεδιασμού της DegerHellas.

 

H απόδοση των ηλιακών συλλεκτών από την επόμενη κιόλας ημέρα αυξήθηκε κατά 7%. Η απόλυτη επιτυχία της αναβάθμισης οδήγησε σε δύο ακόμα αναβαθμίσεις από τις 7 μονάδες αστρονομικών ιχνηλατών.  Συνολικά, αναβαθμίστηκαν μέσα σε ένα μήνα 3 ιχνηλάτες, αποδίδοντας στην εγκατάσταση την επιθυμητή ενεργειακή παραγωγή.

 

 

 

Share