Η DEGERHELLAS ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

πρόβατα και αρνιά σε Φωτοβολταϊκό πάρκο με διαξονικούς Ιχνηλάτες

Μικτή χρήση σε ιχνηλάτες μας στη Φαρκαδώνα Τρικάλων!

Βασιζόμενοι στην αυξανόμενη τάση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων που συνδυάζονται με την αγροτική παραγωγή, η DegerHellas παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα διαξονικά συστήματα της σειράς D, τα οποία είναι ιδανικά για εφαρμογές agrovoltaics. Με βάσεις ύψους από 4 έως 8 μέτρα και πιστοποιημένα μοντέλα ακόμα και για ανέμους 170km/h, τα μηχανήματα μας επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξη της παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας και της αγροτικής δραστηριότητας, διασφαλίζοντας ότι καμία σπιθαμή γης δεν χάνεται. Να τονίσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εγκατεστημένοι πάνω από 3500 διαξονικοί ιχνηλάτες.

Στην εποχή της αειφορίας, τα διαξονικά συστήματα της σειράς D της DegerHellas ενσωματώνουν αρμονικά την πράσινη τεχνολογία στην αγροτική παραγωγή, προσφέροντας μια πρωτοποριακή λύση στον τομέα των αγροφωτοβολταϊκών. Με ιχνηλάτες ηλίου που υποστηρίζουν βάσεις ύψους 4 έως 8 μέτρων, τα συστήματά μας επιτρέπουν την διπλή χρήση της γης, καθιστώντας την καλλιέργεια κάτω από τα πάνελς εφικτή και αποδοτική. Η φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το μήνυμα απεικονίζει έναν από τους ιχνηλάτες μας σε λειτουργία, όπου τα φωτοβολταϊκά πάνελ υψώνονται ανάμεσα στον ουρανό και τη γη, ενώ από κάτω αρμονικά ενσωματωμένα στο τοπίο, πρόβατα βόσκουν, αποδεικνύοντας ότι η ανανεώσιμη ενέργεια και η πρωτογενής παραγωγή μπορούν να συνυπάρξουν με οφέλη για τον παραγωγό και το περιβάλλον.

Στη συνημμένη φωτογραφία, παρατηρούμε την εντυπωσιακή εικόνα μια φωτοβολταϊκής εγκατάστασης διαξονικών ιχνηλατών τύπου 7000ΝΤ (σειρα ΝΤ o ακόμα ενεργός και «μάχιμος» πρόγονος της καινοτόμου και αξιόπιστης σειράς D) των ιχνηλατών μας στη Φαρκαδώνα Τρικάλων.

Blog

Scroll to Top