ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ Η QCELLS

Το SolarReviews, ένας ενημερωτικός ιστότοπος και πάροχος του Solar Calculator για εκτιμήσεις εξοικονόμησης φωτοβολταϊκών κατοικιών, δημοσίευσε μια έκθεση που κατατάσσει τους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ηλιακών πάνελ που εξυπηρετούν την αγορά των ΗΠΑ. Η έκθεση κατατάσσει τις μάρκες ηλιακών πάνελ με βάση μια ποικιλία σταθμισμένων μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των προϊόντων, τις δυνατότητες  σε στοκ και των δικτύων αντιπροσώπων. 

Το SolarReviews κατέταξε τις επωνυμίες με βάση την αξία (25%), την ποιότητα της μονάδας (20%), την οικονομική απόδοση της εταιρείας (20%), τις επενδύσεις στις ΗΠΑ (15%), τις εγγυήσεις (10%) και την ποιότητα του δικτύου αντιπροσώπων (10%). 

Η έκθεση συμπεριέλαβε εκατοντάδες  δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τα datasheet Φωτοβολταϊκών πάνελ, τις οικονομικές καταστάσεις εταιρειών και τα κυβερνητικά στατιστικά σε κρατικό επίπεδο έτσι ώστε να βαθμολογηθεί κάθε μάρκα κατασκευαστή. 

Οι μάρκες των πάνελ ταξινομήθηκαν ως εξής: 

  1. Qcells
  2. Silfab Solar
  3. JA Solar
  4. JinkoSolar
  5. Canadian Solar
  6. Longi
  7. Panasonic
  8. REC
  9. Maxeon
  10. SEG Solar 

Η Qcells κατέλαβε την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που συνιστά ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα.

«Αυτή η αναγνώριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας ηλιακών προϊόντων για τους πελάτες μας και την επένδυσή μας 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη πολιτεία της Georgia  για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και να δημιουργήσουμε μια πλήρως ολοκληρωμένη ηλιακή αλυσίδα εφοδιασμού», δήλωσε ο David Shin, πρόεδρος της Qcells North America. . «Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, ξεκινήσαμε τη συναρμολόγηση δύο νέων φωτοβολταϊκών προϊόντων στις διευρυμένες εγκαταστάσεις μας στο Dalton της Georgia : Το φωτοβολταϊκό πάνελ κατοικιών Q.TRON G2 και ένα πάνελ bifacial για την εμπορική αγορά και την αγορά κοινής ωφελείας». 

Όπως ήδη πολλοί από εσάς γνωρίζετε η DEGERHELLAS αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Qcells, καθώς προμηθεύει με αξιοπιστία  υλικά  του Νοτιοκορεατικού κολοσσού   (πχ. κυρίως ΦΒ πάνελ , inverter κλπ) σε πολλά έργα  όπου συμμετέχει.

Scroll to Top