Μέσα σε 16 μήνες : 192 ΜW νέα μονοαξονικά έργα της DEGER πανευρωπαϊκώς , η πλειοψηφία τους εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα !

192 MW DEGER

Mόνο Τους τελευταίους 16 μήνες έχουν εγκατασταθεί συνολικά 192 ΜW μονοαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης της DEGER πανευρωπαϊκώς, με την Ελληνική αγορά να έχει τη μερίδα του λέοντος.

Η πανδημία του COVID-19 έχει οδηγήσει σε έλλειψη υλικών και εργαζομένων, που αφορά όλους τους βιομηχανικούς κλάδους και όχι μόνο. Παρά τη μείωση των ενεργειακών αναγκών παγκοσμίως, κατά 4,5 %, ύστερα από το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020, η DEGER σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην απαιτητική διαδικασία της πώλησης συνολικά 192 MW συστημάτων DEGER S100-PF-SR.

Οι ενεργειακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκρίνουν την επιλογή προς τα ενεργειακά συστήματα της DEGER .
Καθώς οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης γίνονται εμφανέστερες στον μέσο άνθρωπο και οι εκκλήσεις για επείγουσα δράση για το κλίμα στους ηγέτες  των κρατών αυξάνονται, το μερίδιο των ΑΠΕ μεταξύ των πηγών ενέργειας αυξάνεται αναλόγως. Η ενέργεια που προσλαμβάνεται από τον ήλιο αποκτά πλέον το προβάδισμα, έναντι των ανταγωνιστικών πηγών ενέργειας. Η DEGER ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι από το δημόσιο δίκτυο και σε βάθος χρόνου από τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας .

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των συστημάτων τεχνολογίας MLD.
Η τεχνολογία μέγιστης ηλιακής απόδοσης MLD ταιριάζει τέλεια: Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλο τον κόσμο, η τεχνολογία DEGER θεωρείται εξαιρετικά στιβαρή, αξιόπιστη και χωρίς πολλές απαιτήσεις για συντήρηση.
Ο αισθητήρας MLD ευθυγραμμίζει συνεχώς τα συνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά πάνελ στο σημείο όπου παρέχεται η μέγιστη ενέργεια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει 30% μεγαλύτερη απόδοση κατά μέσο όρο από τα σταθερά συστήματα.
Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα MLD παράγουν ομοιόμορφα ηλεκτρική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε αντίθεση με τα σταθερά συστήματα που κορυφώνονται γύρω στο μεσημέρι, αλλά αποδίδουν λιγότερη ενέργεια το πρωί και το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια των πρωινών και βραδυνών ωρών, όταν το μέσο νοικοκυριό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά συστήματα σταθερών βάσεων παρέχουν συνήθως λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από την καταναλωμένη. Τα συστήματα MLD, ωστόσο, παρέχουν επαρκή ηλιακή ενέργεια για άμεση κατανάλωση χωρίς την ανάγκη για μπαταρίες ανά πάσα στιγμή.

Δεν μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον καιρό. Αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου από την DEGER.

Scroll to Top