Έκλεψε τις εντυπώσεις ο νέος DEGER S100 – Single Row στην 12η AGROTHESSALY!

Deger Bifacial Panel

Ως DEGERHellas είχαμε τη τιμή να λάβουμε μέρος στην διεθνή αγροτική έκθεση ΑGROTHESSALY (Λάρισα 28/3-3/3 2019), φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της ENERSYS , ύστερα από τη πολύτιμη πρωτοβουλία και συνεισφορά του ηλεκτρολόγου μηχανικού  κ. Κωνσταντίνου Συλαίου. Στα πλαίσια της έκθεσης, προτείναμε  ενδεδειγμένες ενεργειακές λύσεις απευθυνόμενες στον αγροτικό κλάδο παρουσιάζοντας παράλληλα ήδη επιτυχημένες εφαρμογές και εγκαταστάσεις της DEGER σε αρδευτικά έργα ανά την υφήλιο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από μια τέτοια παρουσίαση το νέο  μας Ιχνηλάτη DEGER S100 Single Rowo οποίος έλαμψε στην ΑGROTHESSALY με τη φυσική παρουσία τoυ, έχοντας τοποθετημένα πάνω του τα καινούργια φωτοβολταϊκά πάνελ τύπου bifacial (διπλής όψεως) της LG. Στο άμεσο μέλλον, ο tracker  S100 SR αναμένεται να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση  στις ενεργειακές εγκαταστάσεις σταθερών Φωτοβολταϊκών βάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές διαπιστώνουν πλέον ότι σε παρόμοιο κόστος με τα συστήματα σταθερών βάσεων, (για εγκαταστάσεις τουλάχιστον 25  συστημάτων – τραπέζια, συνολικής ισχύος  περίπου 500 kW και άνω) μπορούν να εγκαταστήσουν στη Φωτοβολταϊκή τους  εγκατάσταση τους νέους μονοαξονικούς ηλιακούς Ιχνηλάτες S100 PF- SR. Το αποτέλεσμα από μια τέτοια επενδυτική επιλογή είναι να παράγουν έως και 30% επιπλέον ενέργεια ετησίως (βάσει έρευνας του Ινστιτούτου Φραουνχόφερ-2016), και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ηλιακής ιχνηλάτησης MLD Εκτός των άλλων, θα έχουν  στη κατοχή τους μια εξαιρετικά αξιόπιστη κατασκευή, θεμελιωμένη με πασσαλόμπηξη, καταφέρνοντας παράλληλα να “στριμώξουν” 500kW ισχύ σε 9 στρέμματα.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι η DEGERHellas βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ενδιαφερόμενων επενδυτών, παρέχοντας συνεχή τεχνική υποστήριξη , όπως και εγγυήσεις στα προϊόντα της. (2 έτη για τα ηλεκτρομηχανικά μέρη και 20 έτη για τη μεταλλική κατασκευή).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το περίπτερο της ENERSYS, όπως και να κατεβάσετε το ενημερωτικό Φυλλάδιο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του DEGER S100-SR, το οποίο διανεμήθηκε στους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο όλες τις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση.

Scroll to Top