Αποδόσεις μονοαξονικών εγκαταστάσεων με S-100 SR ( ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022)

S100-SR FTHIOTIDA

Προοίμιο θριάμβου για τους ενεργειακούς παραγωγούς φαίνεται να αποτελούν τα έως τώρα στατιστικά που λαμβάνουμε από τη τηλεμετρία των Φωτοβολταϊκών πάρκων με μονοαξονικούς Ιχνηλάτες της DEGER. (S100-SR). Συγκριτικά με τη περασμένη χρονιά η οποία δεν κύλησε και άσχημα, το αρκετά ηλιόλουστο φετινό φθινόπωρο σε συνδυασμό με τη δύναμη της τεχνολογίας MLD , έχουν κάνει το θαύμα τους.

Στη πλειοψηφία των εγκαταστάσεων , ήδη, έως και τον Οκτώβριο 2022,  το σύνολο της ενεργειακής παραγωγής, όχι μόνο έχει ισοφαρίσει, αλλά και ξεπεράσει ολόκληρο το προηγούμενο έτος. Αναλογιστείτε ότι αρκετοί από τους πελάτες μας στο business plan τους έχουν υπολογίσει ως μέγιστο αποτέλεσμα τις  1850  κιλοβατώρες ανά εγκατεστημένο κιλοβάτ, ενώ ήδη βρίσκονται στις 1950 κιλοβατώρες με δύο μήνες να απομένουν!

Τα πολύ καλά έως σήμερα αποτελέσματα αποτυπώνονται στο αρχείο που σας παραθέτουμε στη συνέχεια, στο οποίο παρουσιάζονται  οι παραγωγές τεσσάρων ενεργειακών εγκαταστάσεων που είναι εξοπλισμένες με τους μονοαξονικούς μας Ιχνηλάτες, προκειμένου να βγάλετε ολοκληρωμένα τα συμπεράσματά σας.

Scroll to Top