ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΟΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ S100-SR (2021-2022)

S100-SR FTHIOTIDA 5

Όπως σας είπαμε και στις αρχές Νοεμβρίου στη σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), το 2022 φαινόταν να κυλάει θαυμάσια αναφορικά με τα ενεργειακά αποτελέσματα των Φωτοβολταϊκών πάρκων με μονοαξονικούς Ιχνηλάτες της DEGER. (S100-SR). Τελικά δεν διαψευστήκαμε, καθώς με την ολοκλήρωση του έτους το πρώτο δείγμα, από τις αποδόσεις των ενεργειακών αυτών εγκαταστάσεων φαίνεται να είναι εξαιρετικό.

Τα πολύ καλά έως σήμερα αποτελέσματα αποτυπώνονται στο αρχείο που σας παραθέτουμε στη συνέχεια, στο οποίο παρουσιάζονται  οι παραγωγές τεσσάρων ενεργειακών εγκαταστάσεων που είναι εξοπλισμένες με τους μονοαξονικούς μας Ιχνηλάτες και φέρουν τη δύναμη της τεχνολογίας MLD.  Τα πολλά πλεονεκτήματα της αποκλειστικής τεχνολογίας της DEGER, σε συνδυασμό με την καλοκαιρία των τελευταίων μηνών οδηγούν τους επενδυτές των Φωτοβολταϊκών, σε ακμάζουσα κερδοφορία .

Στη πορεία ευελπιστούμε να ανανεώσουμε τη λίστα και με άλλες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε την ενημέρωσή σας και να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα.

Scroll to Top