Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας

Συμφωνία Deger Kavitsu Robotronix

Μια σημαντική συμφωνία υπογράφηκε προ ολίγων ημέρων μεταξύ της DEGER και της κατασκευαστικής εταιρίας Ινδικών συμφερόντων KAVITSU ROBOTRONIX. Τα στελέχη των δύο εταιριών, ανάμεσα τους και ο CEO της DEGER Γερμανίας Hünkar Korkmaz, συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια κοινοπραξία, η οποία θα κατασκευάζει μονοαξονικά και διαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης αποκλειστικά για την Ινδική και την Ασιατική αγορά.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο “τάιμινγκ” για αυτή τη συμφωνία, μιας και η Ινδική κυβέρνηση στοχεύει σε ενεργειακή παραγωγή από Φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 250 GW, έως το 2022 . Ο μακροπρόθεσμος ενεργειακός στόχος της Ινδίας, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, είναι να καλύπτει το 50% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ, έως το 2030.

Όπως γίνεται  εύκολα αντιληπτό, η διείσδυση της DEGER σ’ αυτές τις τόσο σημαντικές σε μέγεθος αγορές, της δίνουν  μεγάλες δυνατότητες σημαντικής ανάπτυξης και προδιαγράφουν το μέλλον της εταιρίας ως ιδιαιτέρως “ευοίωνο” . Η νέα κοινοπραξία με τη συμμετοχή της DEGER αναμένεται να αποσπάσει σημαντικό ενεργειακό μερίδιο στην Ινδική αγορά.

Η εμπορική αυτή συμφωνία, σχεδιάστηκε και επιτεύχθηκε με τη καθοριστική συμβολή της  πολυεθνικής  και συμβουλευτικής στον τομέα των επενδύσεων, εταιρίας Crescendo Worldwide.

KAVITSU ROBOTRONIX
Scroll to Top