Μεγάλο έργο 10 ΜW με μονοαξονικά στη Μέση Ανατολή (video)

10 MW great project Middle East

Ένα εντυπωσιακό έργο συνολικής ισχύος 10 ΜW ολοκληρώθηκε και συνδέθηκε με το δίκτυο στην αφετηρία του 2021 στη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι μονοαξονικοί μας Ιχνηλάτες S100-SR , 404 συνολικά , αποτελούν τη καρδιά του Φωτοβολταϊκού πάρκου . Κάθε Ιχνηλάτης φέρει 72 Φωτοβολταϊκά πάνελ τεχνολογίας half cut cell, η οποία είναι η πλέον ιδανική, χάριν στην ανθεκτικότητά της και τις αποδόσεις της στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη περιοχή.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Φωτοβολταϊκού πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν online και να ελέγχουν τις κινήσεις κάθε tracker ξεχωριστά. κάνοντας χρήση του λογισμικού DEGER CTC (Central Tracker Control) και του πρωτόκολλου επικοινωνίας can bus.

Το μεγάλο αυτό έργο έχει ήδη προκαλέσει κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση για κατασκευή αντίστοιχων μεγάλων ή μικρότερων έργων στην ευρύτερη περιοχή, με τη τεχνολογία  Εντοπισμού της Μέγιστης Ηλιακής Ακτινοβολίας MLD να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Το drone πετάει ψηλά και αποκαλύπτει με τα πλάνα του, σε όλο του το μεγαλείο, το Φωτοβολταϊκό πάρκο με τα μονοαξονικά συστήματα Ηλιακής Ιχνηλάτησης της DEGER

Scroll to Top