Μαγνησία: S100-SR trackers και bifacial ΦΒ πάνελ σε νέο έργο 500 kW

almyros -500 kW - s100sr bifacial panel

Ένας πραγματικός οργασμός από πολλές νέες μονοαξονικές ενεργειακές εγκαταστάσεις της DEGER επικρατεί αυτό το διάστημα στην Ελληνική επικράτεια με αυτές των 500 kW να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των ενεργειακών επενδυτών.

Στη προκειμένη περίπτωση η εταιρία ENERSYS του συνεργάτη μας στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας και γειτονικών νομών, κ. Κωνσταντίου Συλαίου, εγκατέστησε 16 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100-SR  με bifacial πάνελ (διπλής όψεως)  της LUXOR στη περιοχή του Αλμυρού της Μαγνησίας.

Στη  Μαγνησιακή γη του Πηλέα και της Θέτιδος, γεννήθηκαν και μεγαλούργησαν οι Κένταυροι σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία. Σήμερα, έχουν δώσει το όνομά τους στα ουράνια σώματα τα οποία περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, με ασταθείς τροχιές.

Σ’ αυτό το σημείο, ας μας επιτραπεί  και  ένας παραλληλισμός, να βαφτίσουμε ως Κένταυρους τους Ιχνηλάτες μας. Γιατί μόνο αυτοί, χάριν στη τεχνολογία MLD,  μπορούν να στρέψουν τα πάνελ για να ακολουθήσουν τον ήλιο, προς το λαμπερότερο σημείο του ουρανού, έτσι ώστε να χαρίσουν τις επιπλέον κιλοβατώρες που θα κάνουν τη διαφορά στον τελικό ετήσιο απολογισμό κάθε επενδυτή.

Η βραβευμένη τεχνολογία Εντοπισμού της Μέγιστης Ηλιακής Ακτινοβολίας  MLD δεν εξαντλεί την υπεροχή της στο να  δίνει μόνο τις μεγαλύτερες αποδόσεις στους Ιχνηλάτες της DEGER σε σχέση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά Φωτοβολταϊκών, καθώς συνδυάζει τα πολλά πλεονεκτήματά της, έτσι ώστε  να παραμένει η νο 1 επιλογή στις προτιμήσεις των ενεργειακών καταναλωτών και επενδυτών στην ηλιακή ενέργεια.

Scroll to Top