Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     

Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100

ΕΒΟΛ ΦΒ πάρκο 500 kW

Η Βολιώτικη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ ολοκλήρωσε προ λίγων ημερών μια σημαντική επένδυση στον Φωτοβολταϊκό τομέα, ύψους 600.000 ευρώ, επιλέγοντας να πλαισιώσει το νέο της Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 500 kW με τους Ιχνηλάτες  DEGER S100 - PF -DR.  

Τα μονοαξονικά συστήματα της DEGER αναμένεται να της αποφέρουν έως και 30% επιπλέον ενεργειακή απόδοση ετησίως, έτσι ώστε η ΕΒΟΛ να καταφέρει να κάνει πλήρη απόσβεση στην επένδυσή της σε διάστημα μόλις 3 ετών.

Το νέο Φωτοβολταϊκό πάρκο βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ στο Στεφανοβίκειο του δήμου Ρήγα Φεραίου.Η DEGERHellas παρείχε τεχνικές συμβουλές που βοήθησαν στη τελική χωροθέτηση των 42 συνολικά Ιχνηλατών. Η σχεδίαση της τοποθέτησης των Ιχνηλατών έκρυβε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, εξαιτίας  των ανεπιθύμητων σκιάσεων από τα υφιστάμενα σιλό στο οικόπεδο, που έπρεπε να αποφευχθούν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας σε κάθε εποχή του χρόνου . Ο κάθε ένας από τους DEGER S100 - PF -DR φέρει 44 Φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 270Wp σε διπλή σειρά.

 

Το όλο σύστημα είναι διασυνδεδέμενο με το δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ η παραγόμενη ενέργεια, θα συμψηφίζεται με την καταναλισκόμενη από την ΕΒΟΛ μέσω του προγράμματος net - metering.

H εγκατάσταση του έργου πραγματοποιήθηκε από την εταιρία "ZIKOS ENERGY SMPC" , η οποία επιλέχθηκε κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εντυπωσιακό βίντεο τραβηγμένο από drone την ημέρα των εγκαινίων της ενεργειακής εγκατάστασης :