Δυναμικό παρών έδωσε η DEGER στην αγροτική έκθεση NAMPO της Ν. Αφρικής

Deger Ν.Αφρική έκθεση NAMPO

Η Νότιος Αφρική συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες παραγωγούς χώρες παγκοσμίως στον αγροτικό τομέα. Οι μεγάλες φάρμες της επικράτειάς της πολλές φορές αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα άρδευσης λόγω των ξηρών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στό άνυδρο υποτροπικό κλίμα της περιοχής. Οι  αγρότες της χώρας, κυρίως Μπόερς, αναζητούν τα τελευταία χρόνια εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις στις ΑΠΕ και κυρίως στα Φωτοβολταϊκά. 

Η DEGER συμμετείχε, όπως άλλωστε πράττει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στη  χώρα, στην αγροτική έκθεση NAMPO που διεξήχθη μεταξύ 14-17 Μαϊου 2019. Η έκθεση προσέλκυσε συνολικά περισσότερους από 80 χιλιάδες επισκέπτες – επαγγελματίες, ενώ πολλοί από αυτούς επισκέφθηκαν το περίπτερο της DEGER, όπου και ενημερώθηκαν για ενεργειακές προτάσεις και λύσεις που τους αφορούν, όλες βασισμένες πάνω στην εξελιγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, του έξυπνου αισθητήρα φωτός, MLD.

Το περίπτερο στο οποίο παρουσιάστηκαν οι ενδεδειγμένες  ενεργειακές  λύσεις για τον αγροτικό κλάδο, όπως είναι οι μονοαξονικοί μας Ιχνηλάτες S100 στις δύο εκδόσεις τους, Single και Double Row . Ο τράκερ S100 με τη προσιτή του τιμολόγηση και την “βολική” του χωροθέτηση προσφέρει εως και 30% επιπλέον σε σχέση με Φωτοβολταϊκά συστήματα σταθερών βάσεων. Η κρίσιμη επιπλέον ενέργεια που απαιτεί η άρδευση, πολλές φορές μπορεί να κρίνει καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα και την επιτυχία ή την αποτυχία μιας ολόκληρης σοδειάς.

Παράλληλα με τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες   DEGER S100-PF-SR και S100-PF-DR , παρουσιάστηκαν στους πολλούς επισκέπτες που πέρασαν από το εκθεσιακό περίπτερο της DEGER, και ορισμένα από τα πιο εξελιγμένα διαξονικά συστήματα της αγοράς, για όσους επιθυμούν να έχουν έως και 45% περισσότερη ενεργειακή παραγωγή ετησίως, σε σύγκριση με άλλα συστήματα της αγοράς.

Scroll to Top