Κρήτη 2019: Δύο νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις με μονοαξονικούς ιχνηλάτες DEGER S100

Degerhellas Κρήτη 2019 S100

Ο πυρετός των νέων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με DEGER trackers S100 μέσα στο 2019 , χτύπησε αυτή τη φορά τη Κρήτη, η οποία δεν αποτελεί μόνο δημοφιλή προορισμό διακοπών, αλλά και ιδανικό μέρος για ενεργειακές επενδύσεις. Δύο νέες εγκαταστάσεις ισχύος περίπου 80 kW έκαστη, ολοκληρώνονται τη θερινή περίοδο που διανύουμε. 

Η εταιρία Entec Contractorsμε την οποία διατηρούμε μια πολύ καλή συνεργασία, εγκατέστησε 5 μονοαξονικούς Ιχνηλάτες  S100 Single Row για λογαριασμό της εταιρίας ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ του κ. Δαμιανού Πολυχρονιάδη. Συνολικά πάνω στους Ιχνηλάτες μας τοποθετήθηκαν 216 Φωτοβολταϊκά πάνελ ECOSUN 370W. Πιο συγκεκριμένα, από τους 5 συνολικά Ιχνηλάτες, οι 4 τράκερ εγκαταστάθηκαν φέροντας 45 ΦΒ πάνελ έκαστος, ενώ ο πέμπτος  φέρει μια σειρά από 36.

 Σας παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό από την διαδικασία της εγκατάστασης στον Δρακουλιάρη Ηρακλείου, η οποία αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Μια ακόμα εγκατάσταση 6 μονοαξονικών Ιχνηλατών S100 – SR  συνολικής ισχύος περίπου 80 kW πραγματοποιήθηκε  στο Ηράκλειο ,τοποθεσία Αλάγνη, από την εταιρία ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΙΚΕ και τον εκπρόσωπό της, ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Άρη Κορνελάκη. H ενεργειακή επένδυση ανήκει στην εταιρία Alpha Energy. Στους 4 μονοαξονικούς μας Ιχνηλάτες τοποθετήθηκαν 44 ΦΒ πάνελ τύπου Panasonic 325W, ενώ στους άλλους δύο η μονή σειρά περιλαμβάνει 36 πάνελ.

Οι πρώτες εντυπώσεις για τη συνολική λειτουργία, έως τώρα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές. Ακολούθως σας παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό από τη διαδικασία της εγκατάστασης , αλλά και φωτό μετά την ολοκλήρωση του έργου:

Οι εγκαταστάσεις  με τα συστήματα ηλιακής ιχνηλάτησης ΜLD της DEGER, χάρη στα οποία μπορείτε να έχετε μεγαλύτερες ενεργειακές αποδόσεις (έως 30% για τα μονοαξονικά συστήματα και έως 45% για τα διαξονικά) συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλη την Ελλάδα. H DEGER  είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως, κατέχοντας μάλιστα πάνω από 120.000 μηχανήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο, 

Στην  ιστοσελίδα μας έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για κάποιες από αυτές τις εγκαταστάσεις, καθώς και πώς να υλοποιήσετε την επένδυσή σας μέσω της DEGER και των συνεργατών της, ως μονόδρομος για όλους εσάς που θέλετε να έχετε πλήρη απόσβεση του κεφαλαίου που δαπανήσατε στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. 

Scroll to Top