Πύργος Ηλείας: Ενεργειακή παραγωγή από διαξονικά τράκερ που κλέβει τις εντυπώσεις

διαξονικά στον πύργο Ηλείας

Όταν ένας ιδιοκτήτης δείχνει αξιοζήλευτη μέριμνα για την φωτοβολταϊκή του εγκατάσταση, είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα ανταμειφθεί με εξαιρετικές ενεργειακές αποδόσεις και κατά συνέπεια, συνολική παραγωγή που θα του αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Μια τέτοια περίπτωση έχουμε στον Πύργο Ηλείας όπου μια εγκατάσταση με 10 διαξονικούς Ιχνηλάτες της DEGER 9000NT, ισχύος 100 kWp, παρήγαγε για ολόκληρο το 2022 συνολικά 223.312 κιλοβατώρες με αντιστοίχιση στο εντυπωσιακό συνολικό νούμερο των 2.233,12  kWh/kWp ενεργειακής απόδοσης. Σε σχέση με το 2021 υπήρξε μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητη αύξηση της παραγωγής κατά 7,68 %!

Αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός ότι η εγκατάσταση συνδέθηκε με το ηλεκτρικό δίκτυο το 2012, επομένως συμπλήρωσε μια δεκαετία υψηλών αποδόσεων με την αρωγή και τη τεχνική υποστήριξη της DEGERHELLAS .

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε, προς ενημέρωσή σας, τα αναλυτικά στατιστικά της εγκατάστασης για τα δύο τελευταία έτη.

αποδόσεις Πύργος - 9000 ΝΤ

Η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στη συντήρηση του πάρκου φαίνεται ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το νερό που περιέχουν τα  τοποθετημένα πάνω  στη βάση των Ιχνηλατών δοχεία, προορίζεται για την συχνή πλύση των Φωτοβολταϊκών πάνελ τύπου Gruene ισχύος 190 kWp

PYRGOS 9000 nt

Να σας υπενθυμίσουμε σ’ αυτό το σημείο ότι οι “έξυπνοι” ιχνηλάτες Deger είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά και ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν αξιόπιστα ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ασφαλή τους λειτουργία και η δυνατότητά τους να αποδίδουν στο μέγιστο είναι τα στοιχεία που μας δίνουν το προσδοκώμενο υψηλό ενεργειακό αποτέλεσμα καθημερινά.

Για να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις αυτές, απαιτείται τουλάχιστον μια φορά ανά έτος η συντήρησή τους. Εμείς ως DEGERhellas συνιστούμε ως ενδεδειγμένη και προτιμώμενη επιλογή την συντήρηση τoυ εγκατεστημένου εξοπλισμού κάθε εξάμηνο πραγματοποιώντας έλεγχο 14 σημείων . δείτε περισσότερα εδώ

Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος, όπως και στις αρχές κάθε έτους, αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας (μπορείτε να τις βρείτε στο τέλος της αρχικής σελίδας) τις ετήσιες αποδόσεις σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από διαξονικές και μονοαξονικές εγκαταστάσεις. Η πρόσβαση στα στατιστικά  μας παραχωρείται από τους αγαπητούς πελάτες μας.

Scroll to Top