Ισχύς ... με διάρκεια                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2017-2018: Aποδόσεις ΦΒ πάρκων στην Ελλάδα με διαξονικούς Ιχνηλάτες DEGER     Η DEGER επεκτείνεται στην τεράστια αγορά της Ινδίας     Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ: Eγκαινίασε ΦΒ πάρκο 500 kW με DEGER S100     Kοινή πρόταση ΣΠΕΦ - ΣΕΦ στη κυβέρνηση: Αυξήστε τις ταρίφες στα νέα ΦΒ έργα μικρής ισχύος !     Τέλος στο αντιντάμπινγκ! Φθηνότερα και πιο ανταγωνιστικά τα Φωτοβολταϊκά πάρκα από 3 Σεπτεμβρίου 2018      Ισπανία: Ανάρπαστοι γίνονται οι μονοαξονικοί DEGER S100-PF-SR στον αγροτικό κλάδο     Εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στη Ρουμανία γίνεται ενεργειακά αυτόνομη με την αρωγή της DEGER     Οι προτάσεις του ΣΕΦ στο Υπουργείο Ενέργειας για τον Μακροχρόνιο Ενεργειακό σχεδιασμό.     Η DEGER κυρίαρχος στη γειτονική Τουρκία, υλοποιεί σημαντικά έργα     Aπό μοναστήρια έως και σε στρατιωτικές βάσεις, το ιδανικό ΦΒ αυτόνομο σύστημα έχει την υπογραφή της DEGER     

Iδιαίτερα αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για τους μονοαξονικούς Ιχνηλάτες S100

S100 Ριζόμυλος Μαγνησίας

Toυς τελευταίους μήνες παρατηρούμε να είναι ιδιαίτερα αυξημένο  το ενδιαφέρον των Ιδιοκτητών και εγκαταστατών Φωτοβολταϊκών πάρκων για τους Ιχνηλάτες DEGER S100 . Στην ήδη υπάρχουσα σημαντική ζήτηση έχει άλλωστε συμβάλλει και η κυκλοφορία του νέου μονοαξονικού Ιχνηλάτη της DEGER S100-PF-SR , που αποτελεί μια νέα πιο αναβαθμισμένη και επιτυχημένη έκδοση (μονής παράλληλης σειράς ΦΒ πάνελ),   του πλέον δημοφιλή και ιδιαίτερα αποδοτικού DEGER S100S-PF-DR .  

 Το χαμηλό κόστος του και η αύξηση της ετήσιας ενεργειακής παραγωγής περίπου 30%,  αποτελούν έναν συνδυασμό που είναι δύσκολο να αγνοηθεί από τους έμπειρους εγκαταστάτες και επενδυτές στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.Οι DEGER S100-PF-SR έρχονται σε παρόμοια τιμή με τα συστήματα σταθερών βάσεων , εφόσον εγκατασταθούν τουλάχιστον 25  συστήματα - τραπέζια, συνολικής ισχύος  περίπου 500 kW και άνω. Στο χαμηλό κόστος κτήσης πρέπει να συνυπολογισθεί και  το πλεονέκτημα που δίνει το χαμηλό ύψος τους, το οποίο μας βοηθάει να εγκαταστήσουμε περισσότερα συστήματα στον ίδιο χώρο, μιας και η απόσταση που απαιτείται να βρίσκονται από τα όρια του γηπέδου, είναι 2,5 μέτρα αντί για 5 μέτρα των μεγαλύτερων σε ύψος τράκερ.

Αρκετοί σπεύδουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έτσι ώστε είτε να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των υπάρχοντων ΦΒ πάρκων σταθερών βάσεων σε εγκαταστάσεις με τράκερ, είτε να  χωροθετήσουν νέες εκτάσεις με Φωτοβολταϊκά. Οι παραπάνω ενέργειες  πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διαγωνιστικής διαδικασίας  έργων 500kW, 1 MW, αλλά και μεγαλύτερης κλίμακας. Σ αυτό το σημείο, πρέπει να τονίσουμε ότι παρόλο που οι ταρίφες πώλησης αναμένονται να είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με το παρελθόν, ο συνολικός τζίρος θα είναι μεγαλύτερος με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι χρόνοι αποσβέσεων και επιστροφής κεφαλαίων. Αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα των Ιχνηλατών της DEGER, η οποία θα οδηγήσει τον επενδυτή που θα τους επιλέξει, σε περισσότερα κέρδη.

Για να πληροφορηθείτε σχετικά με τα στατιστικά δεδομένα της ενεργειακής παραγωγής  υφιστάμενων Φωτοβολταϊκών εγκατάστασεων που λειτουργούν με Ιχνηλάτες  DEGER  S100, καθώς και για να λάβετε διευκρινίσεις όσον αφορά τα θέματα χωροθέτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη DEGERhellas.